viides päivä

Joka aamu ollaan oltu enemmän ja enemmän väsyneitä edellispäivän kävelyistä ja kylille lähtö on venynyt lähemmäs keskipäivää. Tänään lähdettiin keskustaa kohti Inwoodin kirppiksen ja farmer’s marketin kautta. Farmer’s marketilla oli siisti tori-meininkiä, jossa ihmiset möivät kaikenmaailman kasviksia ja leivonnaisia. Mitään ei ostettu kun ei viittinyt kaupungille lähtä roudaamaan mitään ylimääräistä.


Tähän mennessä oltiin menty aina metrolla Manhattanin eteläkärkeä kohti, mutta nyt otettiin bussi ihan sen takia, että nähdään millaista meininki on Harlemissa. Bussin reitti oli just huippu kun se meni Central parkin itä-reunaa pitkin ja matkalle osui monta hienoa rakennusta. Se mitä Harlemista bussista nähtiin oli kyllä yllätys. Alue oli siisti eikä kaduilla näkynyt mitään hörhöjä eikä gangstereita :D Eiköhän sieltä sitten kuitenkin löydy ne pahatkin seudut. Ei lähdetty kuitenkaan sellaisia tällä kertaa etsimään.
Yksi päivän missioista oli käydä katsomassa Men in black kolmosen kuvauksia. Olivat ajaneet Flatiron Buildingin seudun kadut täyteen 60-luvun autoja ja kaduilla käveli saman aikakauden vaatteisiin pukeutuneita ihmisiä. Yksi kuvausporukasta selitti, että olivat kuvanneet just kohtauksen jossa 18-wheeleri ajaa talon seinästä läpi. Sellaista siis luvassa ensi kesänä, jolloin leffan pitäisi tulla ulos. Will Smithiä ei nähty vaan ainoastaan hänen body double. Naureskelivat, että hän on kyllä erittäin paljon samannäköinen :D
Toinen päivän missioista oli sitten käydä kattoo keikka. Yksi meidän idoleista, Thurston Moore, soitti White Out nimisen bändin kanssa. Kyllähän se osaa kitaraa vingutella. Rumpukapuloille oli käyttöä kun Thurstis piiskasi skebulista sulosäveliä :) Keikkapaikka Le Poisson Rouge oli todella siisti mesta. Siellä oli erikseen sellainen ”lounge alue”, jossa porukka istu nätisti ja nyökytteli musiikin tahtiin. Kartsan kanssa istuimme ihan siinä lavan edessä. Porukka ei mennyt seisomaan siihen eteen vaan kaikki otti siellä hienosti kaikki kuuntelijat huomioon. Soitanta alkoi jo klo 19 mistä minä tykkään. En ymmärrä miksi suomessa pitää keikkojen alkaa niin saakelin myöhään! Vola oli kans sopivan isolla eikä siellä tarvinnut korvatulppia. rokrok.
Keikan ja parin pussikaljotteluhetken jälkeen suunnattiin kohti majapaikkaa Manhattanin pohjoiskärkeen. Matkalla kävästiin syömässä aitoa meksikolaista mättöä. Oisko ne ollut entsillaattoja tai jotain sellasia mitä tuli tilattua. Oli hyvvää :)

3 thoughts on “viides päivä”

  1. Ette sitten pyrkineet kuvauksiin, vaikka taustakävelijöiksi? Kait niillä ois jotkut vaatteet teillekkin ollut.
    Kivat popot. Onks hyvä kävellä niillä? Maalasiko tuo heppu tuota katua justiinsa?

  2. Kengät on hyvät. Mukavat löntystää parikyt kilsaa päivässä :)

    Se äijä ”maalas” hiekalla. Se otti eri väristä hiekkaa aina kouraan ja valutti sitä siihen maahan. Se oli alottanu jo aamulla sen maalaamisen…siistin näköstä touhua oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *