4th päivä

Päivän missio oli löytää kengät. Aloitettiin näistä lähikaupoista jotka on lähinnä latino liikkeitä. Valikoimia kyllä oli mutta sopivia ei löytynyt. Joten päätimme lähtä katsomaan ”keskustan” tarjontaa. Pyörimme liikkeitä läpi, mutta kenkiä ei löytynyt millään. Nälkä alkoi olemaan jo sen verran kova, että kävimme hakemassa ruokaa. Tällä kertaa onnenpyörä määräsi meidät menemään johonkin nimettömään ruokapaikkaan josta sai lämpimiä leipiä/purilaisia tai subway tyyppisiä kylmiä leipiä. Kari söi jonkin kanahampurilaisleipä hässäkän BBQ soosilla ($4.75) ja Pasi otti tuttuun ja tylsään tyyliin Philly Chicken Cheese Stake ($4)…tylsä jätkä.


Kengät oli vielä ostamatta, joten päätimme jatkaa matkaa…tähän kohtaan alkoi satamaan vettä. Sade ei ollut hirveän paha, mutta Kari päätti ostaa paikalliselta jermulta sateenvarjon vitosella. Kenkiä ei tuntunut löytyvän ja kävely alkoi jo pikkuisen ”ärsyttämään” joten päätimme hypätä bussiin ja lähtä ajelemaan Chinatowniin. Idea oli samalla käydä tsekkaamassa Flatiron Building. Bussin ikkunasta bongasimme hyvän kenkäkaupan, mutta tottakai tämä oli joku Limited vuoro ja se ei pysähtynyt kuin vasta jonkun 6 korttelin päässä….mutta sopivasti Flatironin kohdalla. Napsimme kuvat tönöstä ja päätimme ottaa bussiin takaisin päin. Lopulta kenkäkauppa löytyi, Payless! Sieltä löytyi sitten hienot Airwalkin kengät Karille. Paylessillä oli kampanja kun ostat kengät, saat toiset kengät puoleenhintaan joten Pasikin päätti ostaa itselle uudet kengät…Airwalkit (missä ihmeessä on Pasin mielikuvitus? lol). Minun kengät maksoi $29.90 ja Pasin $39.90. Halvemmat sai puoleen hintaan joten kalossit maksoi yhteensä $55…ihan hyvä diili.
Onneliset uuden kengän omistajat lähti lompsiin liikkeestä hymy hanurissa kunnessa alkoi satamaan kunnolla…oikeasti kunnolla. Vettä tuli vaakatasossa, alhaata ylös, vasemmalta ja oikealta. Pasikin päätti ostaa sateenvarjon ($3, halvemmalla sai ja paremman vielä prkl…). Onneksi ei ollut vielä uudet sklobot jalassa ku kadut lainehti vettä. Tätä sadetta kesti noin puolituntia.
Seuraavaksi piti päästä vessaan. Vessan löytäminen ei ole täällä aina niin helppoa joten Micky D’s (McDonalds) tuntui varmalta valinnalta. Siellä oli vessa mutta vain asiakkaille. No piti ostaa sitte paikallinen euron juusto eli juustopulla. Täälläkin se maksoi euron ($1.45). Hyi hyi hyi…kuvottavana makunen pulla. Pasi osti saman mutta tuplana ($1.99) ja se joutui kärsimään hitusen enemmän :D
Illan päätteksi tulimme metrolla takaisin Inwoodiin ja kävimme hakemassa ansaitut oluet lähikioskista. Kun oluet oli juotu kävimme vielä syömässä Garden Cafessa. Todella hieno paikka. Harmittavasti pihviä ei saanut enään niin myöhään joten ”jouduimme” taas purilaislinjalle. Kari otti Angus Burger savustetulla mozzarellalla ja pekonilla ja juomaksi Amstel Light olut. Pasilla muuten sama, mutta juustona oli Pepper Jack ja olueana Corona Extra. Ruoat oli yhteensä $32 joka oli ihan kohtuullinen.
Siinäpä se päivä lyhykäisyydessä oli.

Paljon muutakin tapahtui mutta niistä sitten seuraavalla kerralla…:)

One thought on “4th päivä”

  1. Hyvää kait se sade tekee sielläkin luonnolle. Hienoa, että löysitte kengät. Älkää kastelko niitä heti pilalle. Kiva koira, kuolaako paljon? Kivasti tullut päivityksiä, jatkakaa samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *