Kuures päivä

Päivän missio oli käydä Tramilla ajelemassa Roosevelt Islandilla. Tramiin pääsee MetroCardilla (matkavinkki: Osta 7 päivän MetroCard kun tulee New Yorkiin. Kortti maksaa $29 ja sillä voi käyttää kaikkia busseja ja metroja rajattomasti) ja matka kestää yhteen suuntaan n. 4 minuuttia. Maisemat olivat todella hienot, mutta harmittavasti ikkunat antoivat niin paljon heijastuksia, että kuvista ei tullut mitään maailman hienoimpia. Kannattaa kuitenki käydä tuo tsekkaamassa jos tänne päin tulee.

Eksyimme vahingossa Lexington Streetille jossa oli katumarkkinat. Suljettuna oli ainakin 5 korttelia markkinoiden takia. Myyjiä oli laidasta laitaan, mutta me keskityimme ostamaan paitoja. Kari löysi yhden paidan ja Pasi pari paitaa ja Miller Lite bokserit. lol.

Tämän jälkeen kävimme katsomassa myös Bloomingdale ”ostarin”. Paikka oli ihan täynnä krääsää köyhille joten mitään ei tarttunut mukaan. Silkkinen kraka ois tietenki ihan pähee shortsien ja t-paidan kaverina…:D

Seuraava pysäkki oli Dylan’s Candy bar karkkikauppa. Olihan siellä karkkia laidasta laitaan (mm. Pandan lakritsia). Kaikki erikoisempi tavara kuitenkin maksoi sen verran paljon ettei sieltä tarttunut mitään mukaan. Kauppa oli kolmessa kerroksessa ja portaat näihin kerroksiin oli tehty karkista.

Karkin himo tyydytettynä päätimme käydä syömässä myös hedelmää, eli omenaa. Kävimme Apple Storessa joka on aivan Central Parkin vieressä. Siellä oli aivan pipona sakkia. Porukka oli ihan sekaisin lasisesta hissistä joka vei alas ja ylös…kaikki 5 metriä. Ihan nätti lasikuutio.

Ilta oli jo pitkällä joten päätimme käydä hörsimässä pari olutta East Villagessa. Paikka johon eksyttiin oli Pirate tjsp. $4 muki joten hinta oli kohdillaan. Parin oluen jälkeen iski nälkä joten kävimme hakemassa pari slicea pizzaa. Toinen slice oli New York tyylinen thin crust ja se oli hyvä. Toinen oli pannu pizzaa joka ei ollut niin hyvää, mutta ihan OK. Yhteensä 4 slicea ja limsat maksoi $21. Päätimme syödä pizzat ulkona ja lompsimme pari korttelia sivummalle. Istuimme portaille ja aloimme syömään. Huomasimme kuinka meidän ohi käveli paljon mies pareja…ja nais pareja…jatkoimme syömistä ja Karin katse kääntyi ylös ja sehän selitti tämän ei-niin hetero tyyppisen atmosfäärin..olimme Gay Streetillä :D

Kotia pääsy ei ollut tällä kertaa ihan niin selkeä homma. Otimme aluksi väärän suuntaan menevän metron. Kun pääsimme metrosta pois huomasimme ettei kyseiseltä asemalta kulje metroa oikeaan suuntaan. Päätimme testata paikallista taksia. Ajoimme noin 5 kilometriä takaisin päin lähimmälle metroasemalle ja sieltä saimme lopulta oikean metron. Taksi maksoi $7.

Tämä päivä alkoi pyykinpesulla, mutta se onkin jo aivan eri tarina….

 

2 thoughts on “Kuures päivä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *