Uasistonin maisemissa (Day 26)

Aamulla käytiin pesemässä pyykkejä ja syömässä aamupala pienessä Stautonin kylässä. Pesulan kuivausrummut vaan ryttyili meille ja sen takia pyykinpesussa menikin odotettua pitempään.

Ajelimme pienempiä teitä pitin Washington DChen ja olimme siellä perillä kolmen aikaan. Ajoimme auton parkkihalliin ja lähdimme katsomaan Pasille ja Karille jo tuttuja maisemia. Patsaita ja muistomerkkejä kyseisessä kylässä kyllä riittää lähes joka lähtöön, mutta ne ei nyt niin hirveänä kiinnostanut. Toki piti käydä katsastamassa valkoinen talo, se hassu kynä ja se tyhjä uima-allas eduskuntatalon edessä (jonka sisällä istuu yrmyn näkönen, kivettynyt partamies).

4 tuntia käveltiin ympäriinsä ja sitten riitti. Lähdimme etsimään nukkumapaikkaa jostain Washingtonin ulkopuolelta niin, että pääsissimme tsekkaamaan Bay Bridgen päivän valossa. Parin hudin jälkeen Jani bongas navigaattorista Super 8 motellin, mutta siellä ei ollut kuin kessukoppeja vapaana. Onneksi ihan naapurissa oli Village Inn niminen motelli, (paikallisen ”alkon” vieressä), johon päästiin kohtuu hintaan ($75).

Huomenna mennään Philadelphiaan syömään ja sitten yöksi likelle New Yorkia, auto pitää palauttaa 28 päivä. Alkaa oleen Roadtrip paketissa. Vielä on kuitenkin reilu viikko New Yorkia jäljellä.

 

One thought on “Uasistonin maisemissa (Day 26)”

  1. Päätepysäkki siis häämöttää.. onko ollu rankka reissu, siis liian lyhyt aika tuohon matkaan? Paljonko niitä maileja on nyt mittarissa? Mukavaa loppureissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *