Rocky VII (Day 27)

Aamulla heräiltiin aikaisin, mutta mentiinkin takaisin nukkumaan ja herättiin vähän myöhemmin :D Kävästiin heittämässä kevyt aamiainen naamaan ja osoitteeksi hyväksi todettu ruokapaikka Philadelphiassa.

Pysähtelimme matkalla ostoksilla ja muutenkin ajelimme hiljakseen kohti Philadelphiaa pienempiä teitä. Kävimme katselemassa maisemia (jotkut ehkä kutsuu sitä eksymiseksi, me ei) ja olimme loppujaan kolmen aikaan mestoilla. Kävimme syömässä viime vuodelta tutussa Tony Lukesissa. Sieltä saa kyllä aivan älyttömän hyviä leipiä. Ei mitään järkeä. Koko ja makua on aivat tolkuttomasti ja hintakin on kohdillaan, tuhdin leivän saa kahdeksalla dollarilla.

Kävimme myös tsekkaamassa Rocky leffasta tuttuja portaita jotka Sylvesteri juoksee ylös ja tuulettaa menemään. Samalla Pasin piti käydä poseeraamassa uudestaan Rocky patsaan edessä ja tarkistaa onko pyssyt kasvanut sitten viime vuoden (ei ole ;)

Roadtrip on nyt käytännössä tässä. Olemme nyt motellissa n. 100 kilometrin päässä JFK lentokentältä jonne huomenna puolelta päivin pitää auto palauttaa. Roadtripistä jäi hyvä maku suuhun, mutta tuntuu ettei 3 viikkoa riitä vain tuommoiseen siivuun (yli 6000 mailia (~10000 km)). Paljon nähtiin ja paljon jäi näkemättä. Ehkä me haukattiin liian iso palanen, mutta vielä on viikko aikaa syödä koko iso omena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *