Trashing (Day 9)

Los Angelesin keikka jäi hiukan vajaaksi kun piti matkaa jo jatkaa etiäpäin. Kävästiin katteleen Janille sitä omakotitaloa Beverly Hillseiltä mistä hän on puhunut jo pitkän tovin…sopivaa ei löytynt :(  Lisäksi Venice Beachillä piti vielä pyörähtää ennen matkaa San Diegoon. VB oli todella mukava paikka vaikka ei mitään rantaleijonia ollakaan. Rannalla oli paljon eri kauppoja, esiintyjiä, hiekkaa ja muuta nähtävää. Kaikinpuolin suositeltava kohde Los Angelesissa vieraleville (vaikka Venice Beach on Santa Monican puolella).

Roadtrippi siis jatkui San Diegoon joka on noin 200 kilometrin päässä Los Angelesista. Matka meni suht joutuin kun ajelimme valtatietä pitkin tuhatta ja sataa (Kari oli ratissa!) ja matkalla ei ollut liikaa nähtävää.

Tästä päivästä ei ole liikaa kerrottavaa. Ruoka oli perus mättöä (käyttiin Denniy’s:ssä syömässä, joka ei ollut kaksista), matka meni suht vikkelään ja tämä päivä oli varattu vähän akkujen latailulle. Kuvat kertokoon enemmän päivän tapahtumista.

Huommenna lähdetään Meksikoon katsomaan löytyykö meille Tequilaa tai sombreroa.

ps. Meillä on ihan paras hotelli täällä San Diegossa. Hotelli sijaitsee kiitoradan alakerrassa heti rautatien vieressä. Onneksi meillä on unilääkettä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *