Viva La Revolution (Day 10)

Aamu alkoi harmaassa säässä lentokentän vieressä. Mielet oli hitusen matalana kelin vuoksi vaan ei auta, nokka kohti aamupalaa, koska Motel 6 ei sitä tarjonnut. Jack In The Box oli motellin vieressä ja sinne siis. Aamupala oli taas tuttuun tapaan onneton ja jätti suuhun lähinnä pahan maun.

Ennen San Diegosta poistumista meillä oli tarkoitus käydä kuvaamassa USS Midway lentotukialusta ulkopuolelta. Pääsimme laivan viereen parkkipaikalle ($7 4 tuntia) ja vekotin oli sen verran hervottoman kokoinen, että kaksi kolmesta innostui menemään laivaan ($18/hlö). Kari jäi yksinään autoon istumaan ja odottelemaan kahta sota hullua siviaria. 3 tuntia vierähti todella rattoisasti radiota kuunnellen ja päikkäreitä ottaen. Lentotukialus oli komea kapistus ja Jani ainakin nautti näkymistä ja kokemuksista.

Seuraava etappi oli käydä moikkaamassa puutarhureita, remonttimiehiä, siivoojia ja joka-paikan-höyliä, eli Meksikolaisia -> Tihuana! Meksikoon meno meni näppärästi (kitupiikin vinkki: älä aja autoa maksullisille parkkipaikoille vaan jätä auto ronskisti lähellä olevien ostareiden pihalle) ja ei mennyt montaa minuuttia kun ensimmäisen kerjäläiset (lapset) hyökkäs kimppuun. Meksikossa osataan kyllä tyrkyttää tavaraa ja palveluksia. Hermot siinä helteessä lähinnä meni ja mitään muuta ei tarttunut mukaan kuin Pasille super-hyper-yber-dyper stetsoni ($5). Lähdimme aika nopeasti takaisin rajaa kohti ja näkymä oli järkyttävä, jonoa oli monta kilometriä ja loppua ei näkynyt. Lompottelimme ihmettelemään tilannetta ja paikalle pölähti paikallinen Aurinkomatkojen iloinen rouva tarjoamaan helppoa pääsyä rajan yli, maksa viisi dollaria ja pääset bussilla kymmenessä minuutissa rajan yli. Selvä homma, kuulostaa meidän jutulta. Ei muuta kuin bussin kyytiin ja helpotuksen huokaisu kun rajan ylitys meneekin näin näppärästi. istuttiin hetki bussissa ja ihmeteltiin kun kuski alkoi valitsemaan leffaa mitä katsottaisiin matkan ajan (matkaa oli noin 200 metriä rajapisteelle). Ei siinä mitään, espanjanksi dubattu leffa pyörimään ja innolla kohti vapaata maata. Vaan mitä sitä turhaa, ehdittiin katsomaan koko leffa ja vielä vähän päällekkin. Rajan ylitykseen meni noin 2½ tuntia ja Jani meinas saada jonkun lämpöhalvauksen. Joten, voimme suositella Meksikoa :D

Otimme suunnaksi pohjoisen ja lähimmän hotellin. Tämä yö menee Motel 6:n hienossa, mutta pienessä, huoneessa pyykkiä pestessä. Täällä on vähän viihdettäkin tarjolla kun äiti-tytär kähinä päällänsä ja 3 poliisia autoa pihassa. Mahtavaa! Huomenna sitten Death Valley!

http://youtu.be/ZRcAyFdvtFY

http://youtu.be/uub6R8T4poM

http://youtu.be/UdgphVe2JBU

3 thoughts on “Viva La Revolution (Day 10)”

  1. Meinasin kysyä, että miten nuo parkkipaikat, ovatko maksullisia vai ilmaisia, mutta siihen sainkin jo vastauksen. Onko siellä kiekkopaikkoja ollenkaan?

    Entä roskat, löytyykö roskiksia ja lajitellaanko niitä mitenkään vai meneekö kaikki johonkin sekajätteeseen?

  2. Hotelleissa menee roskat yhteen laariin, samoin kaupunkien kaduilla. Kaippa kotitaloudet lajittelee mutta tälleen vieraileville tähdille tämä ei näy mitenkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *