Times Square (Day 29)

On se vaan kiva kun saa kunnon aamupalan heti herättyään. Kämpästä löytyy oikea keittiö ja olemme käyneet hakemassa lähikaupasta aamupalatarvikkeita. Vähän vehnästä ja väliin pekonia niin sillähän sitä sitten seuraavaan ruokailuun jaksaakin. Janilla pukkas aamusta migreeniä niin trio oli hetken duona kun kävimme katsomassa mitä kaikkia liikeitä tästä läheltä löytyy. Täällä ei ole juuri laisinkaan isoja kauppoja tyyliin Citymarket, josta löytyy kaikkea vaan enemmän sellaisia pikkuisia ”kioskeja”. Kaikkea kuitenkin on saatavilla eikä tavaraa tarvitse lähtä etsimään kauempaa.

Lähdimme etsimään kenkiä ja vanha tuttu Payless ShoeSource onkin tuossa parin korttelin päässä. Kari sieltä kengät löysikin 25 dollarilla, mutta Pasi joutuu vielä kävelemään avojaloin. Olimme liikenteessä joskus puolen päivän jälkeen ja kuumuus oli jotain käsittämätöntä. Asteita ei ole niin paljoa kuin aikaisemmin reissulla on ollut, mutta jostain syystä se kuumuus tuntuu täällä todella tukalalta. Tunnin kävelyn jälkeen tuntui, että suihkuun pitää mennä kun ehti hikoilla jo paidat märäksi (+34c). Yritetään kovasti juoda vettä, mutta tuommonen puolen litran pullo menee todella nopeasti ja ei jaksaisi koko ajan ostella uutta :D

Tulimme takas kämpille katsomaan josko Jani olisi jo elävien kirjoissa ja tapahtuihan se ylösnousemus. Kello oli jotain neljän luokkaa ja päätimme käydä täydentämässä ruoka- ja juomavarastoa ja sitten kylille. Kello oli sen verran, että päätimme mennä tsekkaamaan Time Squaren ympäristö. Lämpökin alkoi siinä laskemaan joten siellä oli ihan mukava pyöriä. Ihmisten vilinää riitti (turisteja n. 90%) ja joka liike myy I love NY paitoja tai muuta turisti tavaraa. New Yorkin kaupungin alueella asuu reilu 8 miljoonaa ihmistä joten pieni ihme oli myös törmätä sattumalta tuttuihin. Istuimme lepuuttamassa jalkoja Radio City Hallin vieressä olevilla suihkulähteillä kun eteemme pölähti Kati ja Timo, tuttuja Raahesta! Aikamoinen tuuri, pitäisköhän pistää paikallinen lotto vetämään, koska päävoitto taitaa olla nyt yli 60 miljoonaa :)

Kävimme vielä pyörähtämässä Columbus Circlellä ja tulimme sittem bussin ja metron yhdistelmällä takaisin kämpille.

 

2 thoughts on “Times Square (Day 29)”

  1. Käykäähän nyt testaamassa se Shake Shack :) Kuulemma se on hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *