RT Day 8

Oli mukava herätä aamulla kun oltiin yötä hotellissa, jossa tarjottiin aamiaista. No eihän se aamiainen ollut kummallinen, muroja ja paahtoleipää ja paakelia. Se että hotellilla saa aamiaista ei merkitse oikeastaan mitään ainakaan näissä halvemmissa majapaikoissa. Yleensä aamiainen on lähinnä kahvia ja joku pulla.

Lähdettiin sitten ajamaan pitkin US 22:sta kohti Pittsburghia. Tie oli mukavan mutkitteleva ja matkalla riitti useita pieniä nättejä kyliä. Aurinko paisteli kivasti ja oli mukava ajella välillä muualla kuin moottoritiellä. Nopeusrajoitukset ovat yllättävän kovia pienillä ja huonokuntoisillakin teillä. Vaikka Kari onkin yhtä kova rallikuski ku Vatanen ja vähintään yhtä nopea asvaltilla kuin Räikkönen, pitää vauhtia höllätä välilä alle rajoitusten.

Pittsburgh oli todella mukavan oloinen kaupunki. Kaupunki on mäkisellä paikalla ja on siinä jotain lätäkköjäkin joten kaupungissa on paljon hienoja siltoja. Chicagon kanssa kyllä yksi mukavimmista paikoissa joissa ollaan käyty. Hirveä nälkähän meillä taas oli kun päästiin kaupunkiin. Man vs foodin jalan jäljissä (jälleen kerran) kävimme syömässä täytetyt leivät Primanti Bros ruokalassa. Paikka oli täynnä tyytyväisen oloisia asiakkaita ja ruoka näytti todella hyvältä. Primanti Bros oli siis nappiin osunut valinta. Syötiin tällä kertaa amerikkalaisittain tiskillä. Juniori otti Steak and cheese leivän limulla  ($8)ja Seniori Pastrami and cheesen  limulla ($8,5). Leivän väliin tuli ranskalaisia(!), soppeli määrä lihaa, juustoa ja hapankaalia. Nälkä lähti ja maku oli kohdallaan. Tätä paikkaa voi kyllä suositella lämmöllä. Itse paikan omistajakin siellä pyöri ja jutteli asiakkaitten kanssa (hän se meille paikatkin tarjosi tiskiltä). Mukava ilmapiiri kaiken kaikkiaan.

Pittburghissa olisi mielellään viettänyt enemmänkin aikaa, mutta pakko oli jatkaa matkaa. Seuraava etappi meillä on maan pääkaupunki, Washington DC. Ihan sinne asti ei päästy vaan jäimme majailemaan noin 60 mailin päähän. Iltapalaksi terveellistä meat lovers pizzaa (14 tuumanen (neliön muotoinen) hintaan $13) Ledo Pizza nimisestä paikasta. Kyllä jaksaa nukkua ja herätä virkkuna kohti uusia seikkailuja :D

2 thoughts on “RT Day 8”

  1. Pizzaa jaksoi syödä sen puolikkaan. Oli nimittäin aika mojovan kokoinen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *