Motorway to Roswell (Day 17)

Yritettiin herätä taas vähän aikasemmin aamulla, mutta tällä kertaa teki aikavyöhykkeet meille tempun. Täällä New Mexicossa kello on tuntia enempi kuin aikasemmin. Käytiin mussuttamassa taas hotellin aamiainen, joka oli samaa kaliiberia kuin aikasemmatkin lämpimät aamiaiset. Paahtoleipää, vohveleita, muroja, kahvia, mehua, munia ja jotain hämäriä lihatankoja. Ihan se oli ok, ei auta valittaminen.

Aikeissa oli tänään ajella kunnon siivu ja jättää turhat pysähdykset vähemmälle. Olimme ajaneet noin 10 minuuttia kun pysähdyimme ensimmäistä kertaa :o No nyt oli hyvä syy. Ihan Demingin ulkopuolella oli nimittäin kiihdytyskisat menossa ja menimme katsomaan niitä puoleksi tunniksi. Ihan mukavan näköistä hommaa oli ja radalla oli vakio autoista aina kunnon dragstereihin.

Jatkoimme autolla ”tykittämistä” ja matka eteni mukavasti 50 mailia jonka jälkeen piti pysähtyä ja alkaa etsimään ohjusmuseota. Tien varressa oli kyltti jossa kehuttiin seuraavan rampin takana lymyilevän jonkin sortin ohjushässäkkä. Rampista ulos ja vastaan tuli kyltti jossa sanottiin, että nyt äijät on väärällä aavikolla. Kuvaaminen oli kielletty, meitä seurattiin kameroilla ja kylteissä uhattiin vankilalla, jossa voi saippua tippua suihkussa…u-käännös ja karkuun.

Vähän matkaa tämän jälkeen tuli taas näitä tarkistuspisteitä missä pysäytetään jokainen auto ja etsitään Meksikolaisia autoista. Tälläkään kertaa he eivät löytäneet yhtään puutarhuria, siivoojaa tai tacopaikan pitäjää meidän autosta.

Kävimme vielä matkalla katsomassa White Sandseja likempää (aavikon nimi on myös White Sands, mutta siellä on ihan semmoinen nähtävyyskin) ja olihan se upean näköistä kun silmänkantamattomiin asti oli aivan valkoista hiekkaa, joka tuntui jaloissa lähinnä pölyltä. Hieno! (maksoi $3 per lärvä)

Illalla pääsimme Roswelliin ja tämä paikka näyttää kyllä todella kuolleelta näin sunnuntai iltana. Ufoja ei ole vielä näkynyt, mutta naapurissa on ilmeisesti alieneita ;)

ps. Saimme siis tänään ajettua 250 mailia joka on noin 400 kilometriä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *