Kiinassa (Day 2)

Toinen päivä starttasi pilvisessä kelissä. Aurinko alkoi paistamaan kuitenkin päivällä ja vaikka tuuli oli välillä kova ja pilviäkin taivaalla näkyi, niin onnistuttiin polttamaan päät. Onneksi ei kuitenkaan niin pahasti etteikö enää ulos kehtaisi mennä ;)

Päivän ensimmäinen etappi oli selviytyä keskustaan. Majapaikkamme sijaitsee downtownista noin neljän kilometrin päässä, mutta pääsimme sinne kätevästi yhdellä bussilla ($2). Päästyämme perille piti saada aamukahvit, Frappuchinot :D Meillä ei ollut mitään suunnitelmaa tälle päivälle, joten lähdimme kahvien jälkeen vain kävelemään johonkin suuntaan ja huomasimme kaukana kuinka Chinatown houkutteli meitä syvälle sisäänsä (LOL) ja sinne piti mennä. Kävimme kuitenkin ensin syömässä aamupalaa, jonka tällä kertaa tarjosi Subway. Chinatown oli jännästi jakaantunut kahtia, oli turistipuoli ja sitten itse paikallisille jermuille tarkoitettu alue. Me kävimme tsekkaamassa molemmat mestat. Turistipuoli oli täynnä rihkamakauppoja ja jotain sieltä tarttuikin mukaan. Hinta taso oli kohtuullinen ja tavaran laatu oli vaihteleva.

Chinatownin keikan jälkeen kävimme ostamassa kauan kaipaamamme Muni Passportit, joilla voi ajella kolme päivää busseilla ja ratikoilla ($21). Heti kun kortit saatiin lähdettiin käymään legendaarisella Pier 39:llä. Se on kyllä totaalinen turistirysä. Ihan hienon näköinen ja kaiken puolin miellyttävä paikka, mutta autenttisuus siitä on kyllä aika kaukana. Söimme pienet lounaat paikan päällä (Pasi: Crab cake ranuilla ($8), rosvosektoriin meni. Jani: Pretzel ($3.25), kuulemma niin kuin suomen perus-pulla, mutta raesokerin tilalla oli merisuolaa :) Kari: Shrimps and Fish ranuilla ($8), ihan jees…), mutta keli alkoi olemaan jo niin viluisa, joten päätimme jättää paikan tarkemman tsekkauksen huomiselle.

Illan päälle kävimme vielä lähikaupassa mutkan ja menimme suihkun kautta koisimaan. Siinä se päivä suunnilleen oli. Palatkaamme asiaan uuden päivityksen myötä!

2 thoughts on “Kiinassa (Day 2)”

  1. Kiitos hauskoista kuvista ja videoista. Hyvää ja antoisaa matkaa etiäpäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *