Perillä ollaan (Day 1)

Päivä alkoi aikaisella herätyksellä Helsingissä, koska meidän piti mennä aamulla kentälle selvittämään lippuja. Air France oli jotenki onnistunut sekoittamaan meidän liput HEL-SFO, mutta ei kuitenkaan niin pahasti etteikö niitä olisi saatu kuntoon. Ensimmäinen lento oli Helsingistä Pariisiin ja se tuntui jo tuskaisen pitkältä, 3 tuntia :D Pariisin kentällä kaikki meni ok ja ei joudutta turhan kauan odottelemaan seuraavaa konetta ja sillä painelimme sitten San Franciscoon. Lento kesti 97 tuntia…tai ainakin siltä se tuntui. Karilla oli levottamat jalat koko matkan ja Jani hikoili kuin meksikolainen tulissa. Todellisuudessa lento kesti noin 13 tuntia. Onneksi lennolla tarjottava ruoka oli jopa syötävää ja käytävien päästä löytyi kärryjä, joista sai käydä hakemassa juomista.

Lentokentällä mentiin sitten ”läskiliukureilla” eli liukuhihnalla maahantulotarkastukseen, jossa meille esitettiin heti tiukkoja kysymyksiä. Osattiin näköjään valehdella lontooksikin ihan sujuvasti kun päästivät maahan :)

Päräytettiin taksilla tänne majapaikkaan mikä vuorkattiin Airbnb:n kautta (taksi oli $50 + Jani hölläs kukkaron nyörejä $10 tipillä). Pirun komiat maiset oli. Aivan todella hienot. Pieni sekoilu oli kämpän avaimien kanssa, mutta siitä selvittiin kunnialla parin jaappanialaisen avustuksella :)
Illan päälle mentiin hakeen jotain pientä syötävää ja pari olutta (2x Bud Light Lime ja 6 päkki Rolling Rockia = $10). Käytiin hakemassa Dibbs BBQ And Grillistä lämpimät voileivät (Pizza sandwitch Karille, Meatball Pasille ja Jani otti BBQ Chickenin). Jani heitti sitte reissun ensimmäisen rosvosektorin ruoan kanssa kun kastiketta oli enemmän kuin tarpeeksi leivällä. Muuten oli ihan hyviä ja edukkaita, $6 per pläsi.

Unta ei tarvinnut houkutella kuin yhden oluen verran. Seuraava missio on lähtä tsekkaamaan downtown.

3 thoughts on “Perillä ollaan (Day 1)”

  1. No niin! Mukava päästä taas seuraan kunnolla teidän reissua!

  2. Terveisiä Raahesta. Saitteko nukutuksi lennolla? Oliko ahdasta? Mikä tuo vuori on noissa valokuvissa? Löytyykö Janille cheddaritonta ruokaa? Entä sipulitonta? :) Ei meillä muuta. Menemme nukkumaan. Katotaan, jos vaikka teidän aikaa illalla eli meidän aamulla näyttäis Skypessä yhtä aikaa.

  3. Lennolla nukuttiin katkonaisesti. Tilaa oli normaalin lomalennon verran; ei liikaa mutta ei liian vähänkään. Noita vuoria näkyi lennolla parikin mutta niitä ei saatu tunnistettua. Tuossa ennen kaliforniaa on tuo vuorojono ja sieltä noita tuli vastaan.

    Ensimmäisenä päivänä ei tullut juuri syötyä mitään erikoisempaa. Swiss natural näyttää olevan se millä täytyy Janin mennä.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *