Merille, yarr yarr (Day 3)

Aamu starttas taas normaaliin tapaan aamu kuudelta. Ei täällä voi nukkua kun on suomesta asti tuotu kuorsauskoneita mukaan :D Noh, vitsit sikseen. Ei ole vielä oikein päästy järkevään unirytmiin vaan nukkumaan mennä aikasin ja herätään vielä aikasemmin. Eiköhän se tästä ala kääntymään :)

Karin Airwalkit on huutaneet hoosiannaa (monen muunkin esineen ja ruumiinosan lisäksi) joten päivän ensimmäinen etappi oli käydä ostamassa uudet monot. Payless oli entuudestaan tuttu ja sopivasti bussimatkan varrella ja sieltä löytyi ihan OK kengät 15 taalalla. Oli kyllä suhteelliseen nihkeä valikoima ja vähän kompromissi kengät tuli ostettua. Eiköhän noilla kävele seuraavaan kenkäkauppaan asti.

Menimme uudestaan käymään Pier 39:llä (eli Fisherman’s Wharf) koska eilinen keikka tuntui turhan suppealta. Tarkoitus oli mennä käymään Alcatrazilla, mutta se homma kariutui. Kaikki liput oli myyty loppuun ensi tiistaihin asti joten emme päässeet siellä käymään. Merille oli kuitenkin päästävä joten otimme seuraavaksi mieluisimman vaihtoehdon, Rocketboat! Kyseinen merihirviö kulkee tuhatta ja sataa ja sinne mahtuu n. 40 ihmistä kyytiin. Oli kyllä aivan mahtava kokemus ja hintansa väärti ($24). Kuski teki neulansilmä käännöksiä, ”jarrutti” täydestä vauhdista ja mutkitteli miten sattuu. Välillä tuntui, että koko vene kaatuu, mutta ikävä kyllä uintireissulle emme päässeet. Vene kurvasi rannan tuntumassa olevan AT&T parkin kohdalle ja katselimme hetken aikaa meneillä ollutta paikallista pesäpallo-ottelua.

Pyörimme muutenkin Fisherman’s Wharfia ympäriinsä ja kaikenlaista ehdimme näkeä ja kokea. Illan päätteksi kävimme vielä syömässä Murphy’s Pubissa BBQ Pork Sandwitchit (Jani + Kari) ja Murphy’s Burger (Pasi). Ihan hyvät ruoat vaikkei ne tajuntaa räjäyttäneetkään. Jännä huomio oli se, kuinka hiljainen San Franciscon downtown oli tuohon aikaan. Moni liike oli kiinni ja ruokapaikan löytäminenkin oli oma hommansa.

Tänään näyttää sateiselta (kirjoittelemme tätä blogia aina näin aamuisin) ja suunnitelmat on vielä auki. Kitara meidän pitäisi käydä ostamassa…

4 thoughts on “Merille, yarr yarr (Day 3)”

  1. Kylläpä on menoa ja meininkiä isossa ja suuuuressa maassa. Hyviä kuvia ja videoita.Kirjoitus on mukaansa tempaavaa sitä jo oottaa, että mitä tällä kerralla kuuluu ja tapahtuu.Jatkakaa samaan malliin.

  2. Kiitos palautteesta. Pyrimme vähintään jatkamaan samaan malliin :)

  3. Tuo paatti vissiin tosiaan liikahti :D näytti aika pirun makeelta jo tuo video :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *