Kalliaattori ja rotkotiili (Day 21)

Motellin aamiainen oli taas niin lapanen, ettei sillä lähtenyt nälkä. Ajettiin vähän matkaa pois kaupungista ja pysähdyttiin syömään Waffle Houseen. Vohveleita, pekonia, makkaraa, kananmunaa, paahtoleipää ja appelsiinimehua kurkusta alas ja päivä alkoi näyttää jo paljon paremmalta.

Tänään oli tarkoitus ajaa New Orleansiin ja sehän me tehtiin. Kilometrejä tuli jotain 500:n luokkaa ja matka meni ihan mukavasti. Maisemat ovat nyt huomattavasti märemmät mitä aikaisemmin. Jokia, järviä, lampia ja rämettä näkyy ympärillä. Louisiana on kuuluista alligaattoreista ja muista esi-historiallisista eläimistä ja kävimme niitä katsomassa matkalla aidattuna vaikka niitä voi täällä kävellä vastaan missä vain.

Yhdistimme lounaan ja päivällisen kun kävimme pelaamassa sisä minigolfia ja kolikkopelejä Gatti Town kompelksissa Lafayetissä. Siellä oli kaikenlaisia härveleitä millä olisi voinut halvalla leikkiä, mutta paikka oli suunnattu vähän nuoremmille ihmisille. Siellä oli kuitenkin reissun halvin buffetti, kolmella dollarilla sai syödä niin paljon kun jaksoi. Tarjolla oli pizzoja, pastaa, leipää, uunipottuja, jälkiruokia jne. Ihan ok tarjonta hintaan nähden :D

Loppu reissu menikin energiajuomalla ja New Orleansiin saavuttiin ilta yhdeksän aikaan. Motelli löytyi tästä kaupungin ulkopuolelta 60 dollarilla ja unta ei kauaa joutunut houkuttelemaan.

Nyt pitää lähtä tsekkaan kylä ->

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *