NASA Space Center (Day 20)

Heräsimme aamula Houstonin keskustan laitamila sijaitsevassa Motel 6:ssa. Hinta oli tällä kertaa kohdillaan, $52 verojen kanssa. Harmiksemme Wifi ei toiminut, mutta eihän sitä tuohon hintaan nyt kaikkea voi vaatiakaan :) Aamupalan tarjosi Subway. Jani ja Kari vetivät jotkut perusleivät, joita saa suomesta, mutta Pasi otti Sunrise Flatbreadin eli ”lättäleivän”. Sen väliin tulee kinkkua, pekonia ja kananmunaa. Sillä lähti päivä hyvin käyntiin.

Aamulapasen jälkeen ajelimme Houstonin keskustassa katsellen koooorkeita taloja. Taisivat olla tämän reissun korkeimmat pytingit, mutta todelliset pilvenpiirtäjät odottavat meitä roadtripin päätepisteessä. Muutaman valokuvan ottamisen jälkeen lähdimme NASA Space Centeriin, joka sijaisee noin 30 kilometria keskustasta rannikon suuntaan. Olimme ottaneet motellin respasta alennuskupongit, joilla saimme pääsylipusta $5 alennuksen. Normaalihinta lipulla olisi ollut $24. Vinkki Houstoniin matkaajille. Jos et ole viisi vuotias lapsi tai sinulla itsellä ei sellaisia ole, ei Space Centeriin kannata tutustua. Paikka on yksi halvatun hoplop. Olihan siellä pari rakettia, mutta koko homma oli suunniteltu lapsille pomppulinnoineen kaikkineen. No oli se omassa hallissaan oleva iso raketti aika mahtava :)

Teksasissa oli tarkoitus syödä kunnon pihvit ja tämä homma saatiin toteutettua SaltGrassissa. Karin ja Pasin Texas T-Bone pihvit olivat super mehukkaita. Kuvassa pihvi näyttää pieneltä, mutta kokoa sillä oli pienen läppärin verran :D Janille ei sen valitsema kana/katkis -combo oikein uponnut. Koko homma maksoi juomineen ja jälkkäreineen $108. Onhan tuo hiukan kalliimpaa kuin mäkkärin ateriat, mutta olipa se ruokakin sitten monta kertaa parempaa. Kello oli kerennyt repiä ittensä jo ehtoon puolelle, joten ajoimme kohti seuraavaan kohdetta, New Orleansia vain reilun tunnin ajan.

Huomenna kenties alligaattoreita ja rotkotiilejä? :D

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *