Suo, kuokka ja alligaattori (Day 22)

Päivä aloiteltiin katselemalla menoa ja meininkiä New Orleansissa. Käytiin French Quarterissa ja Bourbon streetillä. New Orleans on mukava sekoitus uutta ja vanhaa. Kaupungin keskustassa asuu noin puoli miljoonaa asukkia ja keskustan ympärillä reilu miljoona.

Lounaaksi käytiin syömässä paikallista herkkua, eli Po-boyta. Kyseessä on täytetty vaalea leipä (piiitkä sämpylä) jonka pinta on rapsakka ja sisusta täynnä mitä ikinä haluat. Me otettiin Pasin kanssa aamiaisleivät, joissa oli kananmunaa, tulista makkaraa ja juustoa. Leivät oli kyllä älyttömän hyviä, helposti reissun top 3 mättö. Jani kävi myöhemmin hakemassa samantyyppisen ruoan huoltamolta ja ilmeisesti sekin maistui kuin ei mitään valitusta kuulunut :)

Yksi reissun odotetuista hommista saatiin myös hoidettua, eli kävästiin katsomassa alligaattoreita. Mentiin airboatilla ympäriinsä kanavia pitkin ja katseltiin komeita maisemia ja semi-isoja alligaattoreita. Hieno kokemus ja äijä joka oli meillä kuskina ja kertojana oli kyllä oikein autenttisen olonen ”juntti”, huippu homma! Suosittelemme.

Tämän jälkeen käytiin syömässä myös mereneläviä, joka oli toinen tärkeä homma täällä alueella. Panda buffetissa oli hyvä valikoima rapuja, sammakonjalkoja, kalmaria, ostereita, katkarapuja ja kaikkea muutakin. Ei ehkä se autenttisin paikka, mutta hintansa väärti ($10 :)

Eipä tähän hätään muuta. Ei nyt jouda kirjoittaan enempää kun pitää jatkaa jo matkaa.

3 thoughts on “Suo, kuokka ja alligaattori (Day 22)”

  1. Mahtavia kuvia jätkät! Videoo lisää kehiin! Hyvä tuo kuva missä veljekset on kaikki hymy perseessä :)

  2. Yäk, alligaattoreita. Mille sammakonkoivet maistuivat?

  3. Koivet maistui kuulemma kanalle. Jätin itse väliin, kun eivät huomanneet yllyttää :)

    Videoita koetetaan laittaa kun aika antaa periksi. Tahtoo olla vain sen verran hitaat yhteydet motelleissa ettei kerkeä youbatuobaan nakata… Koetetaan parhaamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *