kakssepa

Olimme päättäneet jo pitkän aikaa sitten, että Brooklyn bridge pitää kävellä yli. Tänään oli keli jälleen loistava (täällä ei ole satanut kuin kahtena päivänä), joten päätimme ottaa jalat alle ja lähtä kävelemään sillan yli.

Ensin kävimme kuitenkin tsekkaamassa ex-WTC tornien paikan. Siellähän on hirveä rakennustyömää päällä joten eipä siellä ollut hirveänä näkemistä. Emme viitsineet lähtä kiertämään mitään WTC memorialeja vaan painelimme siltaa kohden.

Brooklynin bridgen keskellä menee oma väylä pyörille ja kävelijöille, jota pitkin on näppärä kävellä. Lisäksi matkan varrella on penkkejä ja veden myyjiä. Kävellen sillan ylikävelyn pituudeksi tulee jotain 2 mailia (ottaen huomioon lähinmän metron jne). Itse silta mahtaa olla jotain mailin luokkaa. Eipähän siinä. Älyttömän kuuma oli kävellä. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja vain pieni tuuli tuo lohtua Karille joka painoi sillan yli mustilla farkuilla. No eipä siinä. Siisti oli ja suosittelemme tätä keikkaa kaikille. Manhattanin puolella siltaa oli pyöriä vuokrattavana, mutta tätä vaihtoehtoa ei voi suositella kenellekkään. Matka ei ole kuitenkaan niin pitkä ja pysähdykisä tulee kuitenkin koko ajan kun pitää ottaa valokuvia.

Loppu päivä menikin aikalailla varjoissa tsillaillen ja olutta hörppien. Toki päivän mittaan syötiin kahteen otteeseen (aamupala + iltapala), mutta ehkä näistä kerrotaan sitten joku toinen päivä vähän lisää ;)

One thought on “kakssepa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *