28. päivä

Aamupalaksi söimme Subwayssa Italian B.M.T:n joka on täällä nyt $5 footlongina. Täytyy sanoa, että nämä ameriiikan subit on huomattavasti paremman makuisia kuin kotona. En tiedä mistä se johtuu mut näin se vain on.

Kävästiin taas musiikkiliikkeissä katsomassa kitaralle efektejä. Käytiin Ludlov streetillä olevassa liikkeessä joka on erikoistunut kitaroihin ja efekteihin. Tarjonta olikin aika valtava efektien osalta, mutta ei vain sopivaa sieltä löytynyt. Kaikki mielenkiintoiset pedaalit oli $300+ ja se on minulle vähän liikaa. Mukava kauppa kuitenkin oli.

Meillä on tullut tavaksi pelata Angry birdsiä aina metro matkalla ja tänään tuli tästä hyvästä kosto. Pasi pönötti kuin keisari konsanaan odotellessaan, että Kari saa tsillailtua ja poltettua tupakin. Ilmassa oli muutamia puluja tai mitä lie. Pasi spottasi jo kaukaa vihaisen näköisen yksilön joka ilmeisesti säikähti pasin tuimaa katsetta ja päätti lähteä hyökkäykseen. Lokki latasi aseen ja tähtäsi tarkkaan, otti kovan syöksyn ja latasi täyden laidallisen Pasin olkapäälle. Muahaha :D

Käytiin myös uudemman kerran F.A.O. leluliikkeessä ostamassa karkkia ja muutenkin kuljailemassa. Siellä on kyllä monenlaista lelua ja muuta tavaraa joita pääsee testaamaan ja katselemaan. Mitään leluja ei tällä kertaa ostettu, mutta karkkikaupan puolelta sitten jotain kuitenkin tarttui mukaan. Täällä tuntuu olevan aina pirusti turisteja. Johtunee myös siitä, että Apple store on aivan vieressä ja siellä parveilee aasialaisia aivan tolkuttomasti…mikä siinä Applessa viehättää…

Tämän päivän päätepysäkki osui sitten Hootersiin. Pakkohan siellä on käydä kerta tänne asti ollaan tultu. Olipa kyllä todela erillainen paikka minkä mielikuvan itse on saanut. Siellä oli ainakin puolet asiakkaista naisia tai perheitä. Myyjättärethän oli erittäinen kohteliaita ja itseään esille tuovia joka kuuluu paikan luonteeseen. Ruoan takia tänne ei kannata mennä koska se oli todella keskinkertaista ja kallista. Kari söi Hooters ”more than mouthful” burgerin pekonilla ja juustolla (jotka makso molemmat dollarin ekstraa) ja joi yhden kaljan. Pasi nasautti leipäläpeen Grilled mahi sandwitchin ja turautti kyytipojaksi kaljan. Lisäksi otimme ranskalaisia. Koko hässäkän hinnaksi tuli $51! Siihen vielä tipit päälle (joita piti kyllä antaa runsaasti, kun tarjoilijatarkin oli runsas) niin kuudenkympin keikkahan tästä tuli. Syökää chicken wingsejä jos menette tänne, huomattavasti paremman näköistä ja reilummat satsit.

Nähtiin tuossa lähikaupassa illan päälle vielä pieni live näytös vapaaottelua kun joku paikallinen jermu päätti yrittää varastaa karkkia. Ei siinä kyllä keneltäkään raajoja irronnut, mutta ihan kelpo viihdettä näin iltaselle.

Siinäpä se päivä sitten lyhkäsyydessään oli. Ei tänne blogiin tosiaan ihan kaikkea kehtaa kertoa..kai :)

One thought on “28. päivä”

  1. Unohdin aiemmin kiittää korteista, jotka ovat saapuneet sekä kotiin että töihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *