26

Päivä lähti taas liikkeelle Penn stationilla aamupalalla. Käytiin lotasemassa hampparit naamaan. Annos oli hintaan nähden ($6) iso ja makuakin oli jonkin verran. Tällä satsilla pitäisi sitten jaksaa kivuta Top of the rockiin.

Yks pakollisista turisti jutuista on käydä Top of the rockissa ja tänään päätimme sinne mennä. Lippu ylös maksaa $23 joka on hitusen kalliimpi kuin mitä Chicagossa Willis toweriin. Lipuissa oli kellon aika milloin sinun kannattaa hisseille mennä jotta ruuhka-aikana et joutuisi jonottamaan. Nyt ei ollut ruuhkaa ollenkaan joten me menimme heti sisään. Ei tosiaan jouduttu jonottamaan ollenkaan vaan pääsimme heti hisseihin ja ylös. Hissi matka kesti vain vajaan minuutin. Hissin katto oli tehty lasista joten siitä pystyi katsomaa kun hissikuilua mentiin ylöspäin.

Ylhäällä otimme vielä portaat jotka veivät korkeimmalle paikalle, kerrokseen 70. Top of the rockissa on mahdollisuus olla joko sisällä ja katsella maisemia tai sitten mennä ulos. Ulkona näkymät ovat paljon hienommat ja siellähän me hilluimme. Keli oli mitä parhain ja näkymät todella hienot. Lipun hinta ei jäänyt millään tavalla kaduttamaan. Alas päin homma meni yhtä kivuttomasti kuin ylöskin, pääsimme kävelemään suoraan hissiin vaikka ylhäällä olikin turisteja todella paljon.

Tämä päivä oli tarkoitus ollakkin tsilakseisson päivä ja seuraava etappi olikin käydä juomassa oluet jossain lukuisista puistoista mitä täällä on. Oluet nautittua päätimme lähtä syömään ja katsomaan josko mitään mielenkiintoista tulee vastaan. Vastaan tuli M&M World joka on varmaan kyseisistä karkeista tykkäävälle mukavakin paikka ja Hersey’s world joka oli enemmän meidän makuun.

Lounas (joka nautittiin tällä kertaa noin kello kahdeksan illalla) nautittin ChickenBAR nimisessä pikaruokalassa. Kanaleipää ja kanahampurilaista ranskalaisilla. Aivan hyviä mutta aivan perus kauraa mitä nyt kuudella dollarilla voi olettaa saavansa.

Siinäpä se päivä olikin…mitä nyt tänne blogiin ikinä uskaltaakin kirjoittaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *