Day 7: Enkelit hukassa, hobot löytyneet

Nukuimme yön hyvin, mutta unet jäi kuitenkin turhan lyhyeksi (ainakin Karponaattorilla). Minkäs teet. Kävästiin Annikan kans syömässä aamiaista Mäkkärissä. Karin aamiainen oli kylymä kahvi kun taas Annika valitsi terveellisen 5 taalaan Big Breakfastin. Ihan kai se oli jees.

Aamiainen nautittuna jaksettiin lähtä ohjastamaan Armadaa kohti Los Angelesia. Matka meni ihan odotetusti kunnes saavuttiin likelle Los Angelesia. Ruuhkat alkoi jo useamman kymmenen kilsaa ennen ite kylää ja välillä liikenne seisoi paikoillaan. Päätettiin tehdä pikku detour ja mennä kattoon Venice Beachin hoodeja. Sinne pääsi vähän näppärämmin ja piitsille päästiin tsillailee. Folkke oli kuitenkin tehnyt virhearvion ja päädyimme mailin verran sivuun ite Venice Beachiltä. Ei auttanu itku markkinoilla ku pistää häntä päähän ja pää kainaloon ja kainalo koipien väliin ja madella takas autolle. Ei oltu pistetty parkkirahaa ku tunnin verran. Yritettiin vielä ajaa ite mestoille, mutta ihmisiä oli liikaa ja ilta alko uhkaavasti lähestyä. Lyhyen auringossa hengailun aikana Annika kerkesi kumminkin polttamaan niskansa :/

Pistettiin seuraavana T-mobilen datapläni laulamaan ja etittiin meille hotelli. Otettiin Motel 6 (70taalaa) n. 15km keskustasta. Oli kaikki paremmat vaihtoehdot jo ehtineet mennä. Lähettiin ajeleen kohti määränpäätä. Ei siinä mitään, 2 tuntia myöhemmin olimme jopa perille. Prkleen ruuhkat :/

20 minuutin pikatirsonit ja lounasta ettimään. Lounas syötiin siis n.18:00 Carl’s Jr:ssa. Hamppariateriat kaikille, hinnat väliltä 5-10 taalaa. Ei mitään kotiin kerrottavaa. Hyvin tuota vissiin Karponeissoni pärjäs pelkällä kylmällä kahvilla :D Lounaan jälkeen mentiin tsekkaamaan Walk of Fame. Tai itse asiassa nuoriso meni. Karpobarbanaattori kun on moiset tähdet jo nähnyt, niin se päätti lähteä kattelee muita hoodeja. Tähdet oli paikoillaan, hulinaa riitti ja vilskettäkin oli. Tähtikatu oli meluisa, turistientäyteinen ja värikäs. Tärkeimmät tähdet löytyi, ja jotain pientä sieltä tarttui mukaankin.

Yritettiin vielä päästä Griffithin observatoriolle illalla, mutta myöhästyttiin n. 15 minuuttia. Olisi vissiin pitänyt jättää Johnny Deppin tähti etsimättä :)

Nyt on jo aika myöhä ja huomenna on vielä pitempi päivä joten ei jaksa enempää enää tämän väsyneempää läppää kirjoitella.

P.s. Käytiin eilen WalMartissa. Ei ostettu juuri mitään, Kari osti ainoastaan 5 t-paitaa ja Annika kaksi mekkoa :D
P.p.s. Viikko reissua takana. On ollu kivvaa. Ollaan syöty monta hampurilaista ja nähty monta PT Cruiseria.
P.p.p.s. Otsikko viittaa siihen, kun täällä on Los Angelesissa on enemmän hoboja kuin enkeleitä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *