Day 8: Kuuma kuin Gulliverin retkillä

Aamu valkeni ja matkailijat kalpeni… herättiin siis taas aikasin jatkamaan matkaa… tai oikeastaan ei jatkamaan kun ajeltiin takas Los Angelesiin. Nämä Amerikan nuupot halus vielä Hollywood-kyltistä kuvan. Folkke kurvas Armadan Griffithin observatorion eteen ja kuvat saatiin.

Aikomuksena oli vielä käydä Venice Beachillä, mutta porukan toiseksi nuorin jänisti (tai päätteli, ettei ehitä siellä käymään) joten lähdimme kohti Death Valleyta, sillä ei tänne olla rentoutumaan tultu. Matkalla käytiin syömässä Denny’s:lla aamupalat. Jokainen otti jotakin, jokainen makso noin kympin ja osa porukasta oli tyytyväisiä, joten se meni ihan hyvin.

Matka meni ihan mukavasti Death Valleyyn vuoria ja karua erämaata katsellessa ja ihmetellessä. Annikakin innostui rattiroopeilemaan, ja toimi kuljettajana ainakin puoli tuntia. Sitten se kuuli, että kohta alkaa mutkatiet, joten Kartsapartsa pääsi takas ratin ääreen. Lämpötilaa pidettiin suhteellisen tiukasti vartiossa, kun oli luvannut aika viileitä kelejä. Meidän ennätys oli 124 fahrenheittia (eli 51 celsiusta). Ei tuntunu missään. Ruotsalainen sauna. Tsekattiin Artists tai Painters drive, Devil´s golf course, Badwater basin ja muita erikoisuuksia. Ihan oli mukavan näköstä.

Seuraavaksi piti ajella Las Vegasiin. Ajamisessa ei ollut mitään ongelmia, mutta majapaikka tahtoi olla kiven takana. Useammat paikat on täynnä tai sitten aivan liian kalliita. Nämä on niitä miinuspuolia kun tulee tänne viikonloppuna. Saatiin sitten 360 eurolla 1 huone kahella lavetilla (toinen on toki tommonen vuodesohva) kahdeksi yöksi. Ihan kivan kokonen huone ja siisti. Tämä on noin lentomatkan päässä stripiltä, mutta ku ei muuta tällä budjetilla saanut.

Mutta eipä taaskaan sen enempiä. Ihmisiä väsyttää ja dollarit polttaa taskuja. Pitää lähtä käymään katsomassa naapurissa olevaa peliluolaa. Kai sieltä kaljaa saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *