Day 24: Reissuväsymystä

Jäätiin toiseksi yöksi samaan paikkaan, minne eilen tultiin. Tää on siis tässä ihan Philadelphian kupeessa, mutta New Jerseyn osavaltiossa. Ollaan seottu jo laskuissa, monessako osavaltiossa sitä on vierailtu, pitää tarkistuslaskea tässä joskus kun ehtii.

Aamulla herättiin, ja lähettiin kierteleen Pawn shoppeja ja thrift storeja. Niitä löytyi muutamia, ja olivat vieläpä aukikin näin sunnuntaisin. Kellään ei ollut kovin akuuttia tarvetta väsähtäneille vaatteille, moottorisahoille tai muille työkaluille, joten mitään ei mistään ostettu.

Nälkähän siinä taas tuli, joten dineriin evästään aamiaisen tapaista ruokaa. Munakkaita ja pottuja, paahtoleipee unohtamatta. Nälkä siirtyi, mutta makuelämyksiä ei koettu. Ruuan jälkeen käytiin pyörimässä keskustassa, mutta Annikalle tuli huono olo, joten ajeltiin hotellille päiväunille. Alkaa olemaan kai reissuväsymystä ilmassa, kun päiväunet tuntuu mukavammalta ku kamera kädessä nähtävyyksillä ravaaminen, tai sitten kerätään vaan voimia New Yorkia varten.

Päikkärit kesti ja kesti, kunnes reilun parin tunnin kuluttua jaksettiin nousta ylös. Nukkumisesta tuli taas nälkä, ja teki mieli pihviä, joten tsekkailtiin lähistön pihviravintolat. Päädyttiin menemään ketjuravintola Texas Roadhouseen, jota kehuttiin netissä. Paikka oli iso ja meluisa. Kaikille löytyi kuitenkin mieluisaa syötävää, joten homma hoidossa. Palvelu ei ollut järin nopeaa, ja osa ruoista tuli ihmejärjestyksessä, esimerkiksi pääruokien sidereita tuli ennen alkuruokia, mutta ei me ihan niin vähästä säikähdetty. Otettiin alkupalaksi setti luuttomia wingsejä, chilijuustopalleroita ja perunajuustohässäköitä dippeineen, ja oli älyttömän hyviä! P ja V otti alkuruuaksi semmosen hauskannäkösen sipulilootuksen. Annika söi lihansa vartaana, Kardero ribseinä. Annikan ruoka oli aivan älyttömän hyvvää, Kardashianin ruoka vain puoleksi hyvvää. Paremmat ribsit saa Pyhännän takapihan grillistä. Ekat ribsit oli hyviä, toka satsi oli kuivaa. Buuu! Paula ja Visa söi pihvit, ja molempien ruoka oli hyvä. Koko töräys makso 120 dollaria neljältä.

Tänään oli taas tosiaan tämmönen tapahtumaköyhempi päivä, joten jaksaa ruuastakin jaaritella. Huomenna jatketaan matkaa kohti lentokenttää, jossa hyvästellään Armada tiistai aamuna ja lopetellaan reissun road trippi osuus. Vahva fiilis on asiasta, että road trippailu Amerikassa ei oo kyllä vielä tälläkään erää loppuun taputeltu, vaan pakko tänne on tulla vielä uudestaankin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *