Day 25: Maili- ja sushiähky

Tunti ja vartti road trippiä jäljellä. Huomenaamulla sanotaan Armadalle heipat. Yhdessä on kuljettu pitkä matka, 5600 mailia, eli hippasen vajaa 9000 kilsaa. On kyllä ollu kaikin puolin hyvä reissuauto, ei voi moittia. Ei kuitenkaan niin hyvä, että samanlaista itelle hotsittais hommata. Tsaislerilla ajellaan Suomessa jatkossakin, vaikka Karpanero onkin hommannut itselleen kunnon pick up -kuumeen, ja tutkii iltaisin tori.fin tarjontaa. Miehet!

Ajeltiin tänne jonnekin tänään ihan matelemalla, pikkuteitä pitkin ja pikkukaupungeissa pysähtyen. Käytiin muun muassa kaupassa, jossa kaikki tuotteet maksoi viis taalaa tai vähemmän. Siellä oli esimerkiksi älyttömästi hienoja t-paitoja, muttei oikein kokoja. Päivällä pysähdyttiin syömään pikkuseen italialaiseen pizzapaikkaan, jossa paikan pitäjä oli ihan pihalla, ja paikan pitäjän vaimo papatti koko ajan siihen malliin, ettei ollut kovin tervetullut olo. Mokomatki asiakkaat, ku eivät heti ovella osaa sanoa, mitä haluavat syödä. Tartte tulla tänne häiritteen. Syötiin pizzaa slaisseina, ja ihan ookoo oli.

Yöpaikkana tänään toimii Days Inn. Huoneet oli taas reilu 90 doltsua. Ihan jepa, himpsun yli keskihinnan tällä reissulla. Huoneisiin kirjautuminen kesti ihan ennätyskauan, meitä palveli yhtä aikaa kolme ihmistä, ja siltikin meinas olla hankalaa :D Sukunimetkin meni jotenki hassusti, Karipoi on nykyään Kytömäki ja Visan sukunimi Ajokortti :D

Päiväunet oli taas pop. Olis voinu nukkua montaki tuntia, mutta maltettiin ottaa vaan reilun tunnin välikuolemat. Unien jälkeen oli taas nälkä, ja päätettiin etsiä läheltä sushibuffet, koska sushia ei oo syöty vielä yhtään liikaa. Päädyttiin Karreran kans kokeileen paikka nimeltä Teppanyaki Grill & Supreme Buffet, ja nyt kyllä meni täydellisesti nappiin! Paikka oli kyllä jokaisen aasia/sushifanaajan märkä uni. Tarjontaa riitti, ja koko ajan kokit pyöritteli lisää herkkuja. Om och Nom. Eihän sitä sitten tietenkään voinu kohtuudella syyä, vaan piti syödä all you can eat -periaatteella, eli paljon. Kyllä sukat pyöri jaloissa ja oli bileet kielen päällä, 6/5! (15 dollaria per nenä)

Buffetin jälkeen tultiin takas hotellille, ja tyhjennettiin osaltamme auto kaikista pussukoista ja nyssyköistä, mitä sinne oli kertynyt. Tarkoitus olis tänään vielä pakata ne sillä lailla järkevästi, ettei tarvis montaa eri pussia kuskata autovuokraamolta airbnb-kämpille. Ihan jännittää, miten kaikki ostokset (ja tuliaiset) mahtuu laukkuihin. Jos ei mahdu, niin on edessä uuden ja isomman laukun osto.

Huomenna täällä juhlitaanki itsenäisyyspäivää, ja koko maassa onkin havaittavissa suuren juhlan tuntua. Harva se ilta jossain ammutaan raketteja, nytkin ulkona paukkuu. Jännä nähdä, kuinka hullua huomenna on meininki :) Nyt pakkaamisen kimppuun, täällä kaikki hyvin, edelleen. Äläkää kattoko kuvia, jos ootte nälkäsiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *