Dage 15: Tapahtumien täyteinen päivä

Aamulla otettiin rauhalliset herätykset (Annika heräs ennen minua ja jätti oman herätyskellon huutamaan huoneeseen niin, että meikämalamuutti ei voinu nukkua). Aamiaisella oli oikein pöytiin ohjaus ja oli kyllä muutenki ihan pro aamiainen. Ensimmäinen paikka missä sai pekonia! Oli sitten taas ne peruspullat ja roissantit jne. Paras aamiainen tällä reissulla ja reissun toiseksi paras hotelli muutenkin.

Suunniteltiin tuota kotiinpaluuta eilen illalla, ja tultiin siihen tulokseen, että ajamme Ruotsin puolta takaisin Suomeen ja jätämme Diskolaivan välistä. Oltais muuten menty laivalla, mutta ei ollut vapaita paikkoja yölaivoihin. Pakko sitten tykitellä tämän niin ihanan Ruotsin poikki :(

Lähdettiin aamiaisen jälkeen kohti Saksan ja Tanskan rajaa, ja tarkoitus oli vielä käydä Saksan puolella kaupassa. Mentiin Nielsen Discountiin Flensborgissa. Suureksi pettymykseksi siellä oli aivan valtava määrä todella halpoja alkoholituotteita. Herra mielessä ja housut jalassa jätimme alkoholit helvetin kiirastulissa palaville pakanoille ja ostimme muutaman pussin makeisia.

Tästä eteenpäin ei ole muuta kommentoitavaa kuin 130km/h -> 10km/h -> 130km/h -> 10km/h -> 110km/h ja viimeinen 50km tultiin kunnon rankkasateessa majapaikkaan Ruotsiin Markarydiin. Älyttömästi ruuhkia, jotka hidastaa välillä etenemistä kohtuuttomasti. Onneksi navigaattori osaa neuvoa joidenkin niiden ohi, niin se vähän auttaa. Hotellikin on reissun kallein ja ei kyllä todellakaan mikään paras. Täällä on taas varmaan jotkut Kräftskiva-festarit (no ei oo, mutta hinnat on siltiki 40e normia korkeemmat).

Tässä kohtaa kiitämme kaikkia tätä blogia lukeneita, että olette jaksaneet lukea näitä meidän reissukertomuksia. Meidän blogipäivitykset taitaa tältä reissulta päättyä tähän ja teemme jonkinlaisen ”läjä ranskalaisia viivoja” vinkkejä/huomioita-blogipostauksen. Tämä tulee sitten, kun olemme reissulta kotiutuneet tai sitten jo ennen sitä. Olemme vielä todennäköisesti yhden yön (tämän lisäksi) tien päällä, mutta epäilemme, ettei täällä ole paljoa koettavaa ja nähtävää niin jätetään siitä bloggailut pois.

Kiitos vielä kerran kun olit ”mukana” meidän reissulla!

Ensi reissuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *