3th day

Nätti ilma ajoi meidät päivän aluksi katsomaan vapauden patsasta. Patsaan pääsee kuvaamaan hyvin kun menee lautalla (ilmaista!) Manhattanin eteläkärjestä Staten Islandille. Lautalle pääsi majapaikasta kätevästi suoraan 1-linjan metrolla. Staten Island ei niin kamalasti kiinnostanut ja se on sen verran iso paikka, että sinne pitäisi varata päivä tai pari aikaa. Nyt kävimme ainoastaan juomassa parit Frappuchinot. Oli kyllä hyviä ja kuten meitä varoitettiin näistä salakavalista juomista, koukkuun jäätiin kerta laakista :)

Seuraava etappi oli Wall Street. Sen verran korkeita tönöjä oli ameriikan immeiset tehny, että niskat meinas vääntyä. Hienon näköistä seutua. Siellä olisi MiB kolmosen kuvaukset huomenna/yli huomenna. Pitäisiköhän sinne mennä väijymään?

Käytiin vähän erikoisemmassa elektroniikka liikkeessä B&H. Ensin piti jättää tavarat naulakkoon josta sai kuitin. Tämän jälkeen piti etsiä myyjä jolta tilattiin tavara minkä haluaa ostaa josta sai kuitin. Tämän kuitin kanssa piti mennä seuraavalle kaverille joka tilasi jostain varastosta tavarat ja antoi sinulle kuitin (ei tavaroita). Tämän kuitin kanssa piti mennä kassalle jossa tavarat maksettiin, josta jälleen kerran sai kuitin. Tällä kuitilla sai itse tavarat. Viimeisenä piti mennä naulakolle josta sai omat tavarat kuittia vastaan takas. Aika tehokasta? lol

Syömässä käytiin T.G.I. Fridayssa. Pasi söi California Clubin ja itse otin Jack Daniels Burgerin. Ihan hyvää perusmättöä. Oluen kera ruokien hinnaksi tuli $41 + tipit.

Olutta tuli nautittua myös Twins pub inc:ssä josta $3 sai tuopposen. Ei mikään huonoin paikka. Käytiin me vähän edustamassa suomalaista kulttuuria ja haettiin pussikaljaa ja mentiin puiston viereen juomaan. Täällä ei näy kenelläkään kaljapulloja tai kasseja missään. Ihme sakkia. lol

Jalat on entistä huonommassa hapessa. Taas tuli lompsittua varmaan 20+ kilsaa ja sen tuntee. Pitäis käydä ostamassa uudet kengät. Karilla on molemmissa jaloissa rakkulat. Piru vie eli devil takes :)

One thought on “3th day”

  1. Vautsi mitkä näkymät, kyllä on hienoja kuvia. nauttikaa meidänkin puolesta!Ps. lippis ei varmaan pahitteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *