29

Olipaha taas kerran makoisa aamupala. Munakokkelia, paistettuja perunoita, makkaraa ja paahtoleipää. Tuhdilla aamiaisella jaksaa pitkälle…

Tänään oli reissun selkein tsillailu päivä. Ei kuitenkaan mitään päivää vietetä ilman jotain missiota. Karilla oli kova halu vielä ostaa jokin efekti pedaali kitaralle joten kävästiin uudemman kerran 30th street guitar liikkeessä. Tällä kertaa käteen jäi käytetty delay pedaali, BBEn tekemä Two Timer. 80 dollaria oli kohtuullinen korvaus kyseisestä tuotteesta. Tulipahan samassa liikeessä vielä testattua Death by audion pedaalia, mutta vähän kyllä jäi ylihinnoittelun maku suuhun. Onhan ne käsintehtyjä jne. mutta jos pedaali maksaa $300 sen pitää myös kuulostaa hyvältä.

Ollaan käyty muutaman kerran 34th ja 9th avenuen kulmalla Twins pubissa kaljalla. Siellä tarjotaan myös ruokaa jota tänään päätettiin testata…kaljan ohella. Kari söi NY Cheese steakin ja Pasi Pastarami Reubenin. Oli todella hyviä ja ison kokoisia. Hintakaan ei päätä huimannut, molemmat leivät lähti noin kympillä. Toki täytyy myös mainita, että siellä on myös halpa olut. Kolmella dollarilla saa joko Harpia tai Budia ja vitosella saa margaritoja…ei paha yhtään :)

Pitääpä tässä Travelogissakin sitten vähän puhua puhumisesta. Me olemme molemmat aika hyviä puhumaan englantia, mutta täällä tuntuu olevan välillä vaikea saada yksinkertaistakin asiaa ymmärretyksi. Yleensä vika on kuitenkin tiskin toisella puolella koska moni puhu täällä huonompaa englantia kuin me. Tämän huomaa varsinkin pienemmissä kaupoissa. Jos kuitenkin satut juttelemaan jonkun paikallisen ihmisen kanssa joka puhuu hyvää englantia niin mitään ongelmia ei ymmärtämisen kanssa ole vaan saadaan ihan hyvää small talkia aikaiseksi.

Toinen asia mikä rassaa on hirveä kiire mikä ihmisillä on. Menet jonnekkin uuteen ruokapaikkaan ja olet katsellut ruokalistaa 20 sekuntia niin jo myyjät huutelee next (seuraava). Pitäs heti tietää mitä haluaa ja ei voi miettiä rauhassa mitä tilaa. Ja heidän äänensävy ei ole mikään miellyttävä vaan enemmän siihen vittuilun suuntaan. Tuntuu vähän siltä, että ikävimmät ihmiset ovat juuri palveluammateissa. Mukavaa palvelua saa baareista ja ruokapaikoista missä on pöytiintarjoilu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *