30. päivä

Aamulla mietittiin, että mitä sitä tehtäisiin vielä näin viimeisenä päivänä ennen kotiinlähtöä. Ei tullut paljoa mieleen mitä jäisi tekemättä, näkemättä ja kokematta muuta kuin muutama ruokapaikka (White Castle, Taco Bell, Dallas BBQ ja Popeye’s). Taco Belliin päätettiin mennä aamupalalle/lounaalle/päivälliselle. Ykköslinjan metrolla pääsimme kätevästi syömäpaikalle, joka oli yhdistetty Kentucky Fried Chicken ja Taco Bell. KFC:n ruokia olimme jo syöneet, joten tacoa naamariin. Pasi tilasi ekana Taco Supremen, jonka sai ottaa joko kovilla tai pehmeille tortilla lätyillä (valinta osui pehmeisiin). Karin onnenpyörä jymähti Mexican pizza and 2 x Taco Supremeen, jotka on samoja kuin Pasilla, mutta kovalla kuorella. Mexican Pizza oli melkoinen pettymys tai sanotaanko näin ettei siinä kamalasti ollut ihmeellisiä makuelämyksiä havaittavissa. Varmaan Taco Bellistä saa parempaakin ruokaa, mutta Pasin mielestä meni homma nyt kyllä vähän rosvosektorille.

Taco Bellin jälkeen kiertelimme parissa pikkuisessa putiikissa kahtellen kaikenmaailman rihkamaa, mutta eipä sieltä mitään tarttunut mukaan. Kaupungissa on useampi 99c liike eli siellä suurinosa myytävistä tavaroista on hinnaltaan 99 senttiä. Kävimme varmaan Manhattanin suurimmassa 99c-liikkeistä, Jack’s 99 cent. Tavaraa oli kolmessa kerroksessa aivan laidasta laitaan. Kyseinen pulju myi käytännössä kaikkea muuta paitsi tuoreita elintarvikkeita. Täällä tulisi varmaan shoppailtua, jos Manhtattanilla asuisi.

Isoilla miehilla on iso nälkä ja koska oli vielä noita ruokapaikkoja testaamatta niin tuumimme mitä sitä sitten syötäisiin. Kätevimmin pääsi Dallas BBQ:lle ja suoraan sanottuna teki kyllä eniten bbq:ta nyt mielikin eli sinne siis. Pienen harhailun jälkeen löysimme paikan. Se oli ihan Central Parkin vieressä. Paikka oli tupaten täynnä, mutta pöytä saatiin kuitenkin heti. Olimme etukäteen ja katsoneet netistä Dallas BBQ:n ruokalistan ja tarkoitus oli ottaa combo-lautanen, jossa tulee kerralla useamman sortin mättöä. Pasi tilasi BBQ Specialin, joka sisälsi puolikkaan baby ribsin, ison kanankoiven, ison palan maissikakkua, pihvin, ison uuniperunan ja leivän. Näille oli kaverina sitten vielä iso kasa friteerattuja sipulisuikaleita. Karilla oli muuten samanlainen annos, mutta uuniperunan tilalla oli ranskalaisia ja kanankoiven tilalla oli friteerattuja katkarapuja. Molemmissa annoksissa oli kyllä kokoa. Maku oli hyvä, mutta ei mitenkään ylivertainen, joka puolestaan lisäsi vähän uskoa siihen, että ehkä sitä itsekkin osaa vähän grillailla. Kyllä paikkaa voi toki suositella muillekkin. Ruoat ja kolme isoa bud lightia maksoi ilman tippejä 57 dollaria.

Siinäpä se päivä sitten menikin. Alkaa olemaan tämä Travelogi/blogi sitten taputeltu. Seuraava päivitys tulee sitten viikon päästä(?) jossa vähän vedetään reissua yhteen ja kerrotaan jos huomenna ja paluumatkalla jotain jännittävää tapahtuu. Lisäksi olisi tarkoitus vähän kasata meidän mielestä hyviä vinkkejä ja tipsejä jenkkeihin tai nykiin matkustavalle.

Kiitos kaikille lukijoille ja erityisesti kommentoijille!

– Pasi & Kari

2 thoughts on “30. päivä”

  1. Kiitos itsellenne, kun olette blogia pitäneet. Turvallista matkaa ja tervetuloa Suomeen takas :)

  2. Kiitos Teille kun ootte jaksaneet kirjoittaa kiinnostavaa blogia, hyvät kuvat ja mukaansa tempaavasti kerrottu.

    TERVETULOA SUOMEEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *