19. päivä

Nukuttiin noin 12 tuntia (jotku paremmin kuin toiset) ja alettiin aamulla miettimään mihin mennään. Molemmat ollaan dinosaurus fanaajia (lol) niin päätimme lähtä katsomaan niitä. Kohteeksi American museum of natural history.

Metro säikkäilyn jälkeen päästiin pelipaikalle ja näky oli oikein kiva. Jonoa oli pienen japanilaisen kylän verran ja oltiin jo kääntymässä pois sieltä. Päätettiin kuitenkin jäähä venaileen ja se kannatti. Jono alkoikin liikkua tosi vikkelään ja pääsimme ripeästi sisään. Aloitimme kierroksen Aasia puolelta ja katseltiin kippoja ja kuppeja ja pennejä ja vanhoja soittimia jne. Samaa jatkui sitten Afrikan puolella. Olivat ihan mielenkiintoisia mutta käveltävää oli aivan tolkuttomasti. Vähän alettiin skippailemaan näitä perus meininkiä ja lähdettiin metsästämään eläimiä.

Niitähän piisas. Oli karhuja, kilpikonnia, krokotiileja, dinosauruksia, hevosia, strutseja, sarvipäitä, matelijoita…Aivan tolkuttomasti erillaisia. Eniten diggailtiin kuitenkin dinosauruksista ja muista isommista elukoista. Vesielukat oli kans jees. Hait, perusfisut, merironsut jne. Eläimet jotka ei ole vielä kuolleet sukupuuttoon olivat esillä nahkoineen päivineen, mutta vanhemmasta matskusta oli vain luut jälellä.

Paikka oli todella hieno ja oikeasti valtavan kokoinen. Me emme edes käyneet kaikissa näyttelyissä, mutta siltiin saimme aikaa menemään monta tuntia. Kävelyä tuli varmana puolikkaan maratonin verran. Sisään pääsy museoon maksaa omantunnon verran. Eli he pyytävät $16 dollaria lipuista, mutta sinä päätät itse maksatko täyden summan vai maksat ollenkaan. Tämähän on aivan mahtava homma, että kaikki ihmiset maksukyvystä riippumatta pääsevät kokemaan tämän paikan.

Museo keikan jälkeen kävimme syömässä perus paniinit ($5) Al’s Delicatessen nimisessä paikassa (ei voi suositella). Paniinit piti saada huuhdottua pois vielä oluella joten menimme Twins Pub Inciin juomaan pari olutta ja valkovenäläistä.

Siinäpä se päivä meni ihan mukavasti. Huomenna lähetään kattoon (jos keli ja olo sallii) kuinka pro kaverit vetää hodaria poskeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *