Oisko se päivä 18

Pasilla on vähän iskenyt nuhaa ja pientä kuumetta, joten päivän suunnitelmat oli tsillailua Coney Island huvipuistossa. Keli oli suhteellisen hyvä kun lähdimme metrolla liikenteeseen.

Metro matka oli aika pitkä vaikka menimme ensimmäisen puoliskon express junalla. Matka kesti kaksi tuntia ja perse siinä puutu. Kun pääsimme perille oli keli ehtinyt muuttua hyvästä paahtavaksi. Lämmintä oli palttiarallaa 35 ja ei tuulesta tietoakaan. Pasilla alko heti päänahka käryämään, joten ei muutako varjon alle ja kalja kouraan. Ei tuo kalja oikein toimi kuumeiselle kovin hyvin ja lähdimme kiertelemään itse puistoa. Ihan hienon näköinen paikka. Laitteita ei ole kovin montaa aikuisille, mutta Coney Island on ehkä suunnattu enemmän perheille. Hirveän iso uimarantahan siellä on ja ihmiset tuntuivat nauttivan auringonpaisteesta. Me ei nautittu. Ei menty yhteenkään laitteeseen vaan päätettiin päätimme jättää tämän ensi kertaa. Ensi kerta voikin olla vähän likempänä. Eli 4. päivä heinäkuuta kun täällä on itsenäisyyspäivä ja ois Coney Islandilla Hot Dog syömiskilpailut. Vois mennä kattoon kuinka siellä mestarit vetää hodaria kitusiin.

Hodarinsyöntikisat on Nathan’s famous hodari ”kojussa”. Sen verran legendaariset kisat on, että ne näytetään suorana ESPN:llä. Siellä on ennätys 68 hodaria 10 minuutissa. Huh huh. Kävästiin testaan sitte Nathanin hodari. Kari otti Chili Cheese dogin ($4.5) ja Pasi perus Chili Dog ($4). Hyviähän ne oli. Mutta ne taitaa kisoissa kyllä vetää ilmän chiliä :)

Seuraava kohde oli Central park. Ajattelimme mennä sinne vaan tsillaileen varjoon ja katteleen menoa. Käytiin kauapasta hakeen vähän juotavaa (Pasille mehua ja Karille vettä ja olutta). Matkalla sitten nähtiin episodi ”poliisi on ystävä” -sarjasta. Joku mies tuli selittään poliisille, että tuolla on mies joka on saanut kohtauksen ja makaa maassa. Poliisi totes rauhallisesti ettei se kuulu hänelle, ”It’s not my job”. Tämä on ilmeisen tuttua hommaa täällä mitä ollaan kuultu. Ehkä siinä pelätään vähän vastuuta, voi joutua vielä oikeuteen jos tekee jotain väärin…
Central parkissa ei saa juoda kaljaa eikä polttaa tupakkaa. Kari sitten ovelana kettuna kääri paperia kaljatölkin ympärille ja siemaili salaa juoman pois. Naapurit ei ollut ihan niin hienovaraisia vaan polttivat huumehia siinä vieressä.

Ilta päättyi tuttuun (ja tylsään) tapaan pizzaan. Nyt kävästiin tsekkaamassa toinen lähiö-pizzeria Puma Pizza. $14 sai medium kokoisen pizzan kahella lisukkeella (pepperoni ja makkara). Hyvvää oli taas kerran :)

Kuvia ei ole tältä päivältä ku palvelin ei suostu niitä jostain syystä ottaan vastaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *