Sinne ja tänne (Day 15)

Aamu startattiin hyvissä ajoin ja tarkoitus oli nähdä yhtä sun toista ja päätyä Phoenixiin. Osittain tämä onnistuikin. Ensimmäisenä kuitenkin käytiin syömässä ”perinteiset” aamupalat Flagstaffissa. Kari otti Breakfast burriton, Pasi söi Huevos Rancherosin chorizo makkaralla ja Jani otti paahtoleipää, papuja ja pekonia (missä se mielikuvitus ja seikkailu halu piilee? ;)

 

Yritimme vähän katsella missä kävisimme matkan varrella ja päätimme lähtä ajamaan Apache trailin joka on todella hienon näköinen pätkä tietä. Päätimme aloittaa Apache Trailin Rooseveltin padolta, jotta säästäisimme vähän aikaa. Padolle päästiin ja komeat oli näkymät jälleen. Pato ei ole enää aktiivisessa käytössä, mutta se ei näkymiä heikentänyt. Huomasimme kuitenkin, että AT on päällystämätöntä tietä noin 45 mailin verran ja paikallisten suosituksesta (kertoivat, että keskinopeus on n. 15 mailia tunnissa ja tie on huonossa kunnossa) jättää tämän väliin ja jouduimme palaamaan jonkin matkaa takaisin ja menemään eri reittiä Phoenixiin.

Ennen Phoenixiin saapumista kävimme Mesa nimiesessä kaupungissa Phoenix laitamilla. Kävimme syömässä juuri avatussa Bubba Phats BBQ paikassa. Kari söi BBQ Pulled Pork leivän, Pasi söi BBQ Shreaded short ribs leivän ja Jani naputteli ylähuuleen puolikkaan kanan. Ruoka oli hyvää ja per ateria hinnaksi tuli noin 10 dollaria. Ruokailun jälkeen päätimme käydä polttamassa kaloreita baseball lyöntiharjoituksilla näissä peri amerikkalaisissa häkeissä. Hintaa huvilla oli 13 dollaria puolituntia ja maila oli dollarin verran. Palloja hakattiin hyvällä menestyksellä ja se oli oikeasti hauskaa hommaa! Suosittelen vaikka emme itse lajista välitä ollenkaan. :)

Illan päätteksi pyörähdimme Phoenixin keskustassa ja otimme myös tällä kertaa hotellin sieltä. Springhill suites on oikeasti tasokas hotelli ja halpa, hintaa huoneella on noin 70 dollaria. Huoneesta löytyy mikro, jääkaappi, tilava kylppäri, 2 telkkaria, sohva, 2 isoa sänkyä ja pihalta uima-allasta ja poreammetta jne.

Huomiseksi on luvattu jo vähän sadetta jota emme ole oikein vielä nähneet ja ilmeisesti tulee reilusti autoilu päivä. Noh katsotaan, meillä tuntuu suunnitelmat elävän joka päivä ;)

 

2 thoughts on “Sinne ja tänne (Day 15)”

  1. Tuo baseball-juttu näyttää hauskalle. En tosin itse osuisi, mutta olis kiva seurata muiden harjoittelua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *