RT Day 10 ja back to nyy oink

Aamulla herättiin hvin juodun yön jälkeen erittäin virkeinä. Aamiaiseksi kuppi kahvia koska silmissä siinsi jo Philadelphiassa oleva legendaarinen Tony Luke’s rafla.

Kari hyppäsi kuskin paikalle ja Pasi yritti parannella oloaan matkalla. Philadelphiassa pyörittiin kaiken maailman ghettoja läpi ja katseltiin kyllä semmoisia seutaja, että oksat pois. Pasi alkoi kuntoutumaan sitten iltapäivästä ja päätimme lähtä syömään ”aamupalaa”.

Kohteena oli Tony Luke’s niminen ruokapaikka. Heillä on useampi eri ravintola ympäri Philadelphiaa, mutta me halusimme sen alkuperäisen. Paikan lokaatio on ehkä hieman erikoinen, se on moottoritien sillan alla ja syödä pitää ulkona. Meillä oli ajatuksena syödä Man vs Foodista tuttu Ultimate Cheese steak -haaste, mutta sitä ei nyt jostain syystä ollut tarjolla. Kari otti Ultimate Beef leivän vedellä ($10) ja Pasi Steak Hoagien vedellä ($9). Älyttömän kokosen leiväthän sieltä tuli. Olivat todella hyviä ja tuoreista raaka-aineista tehty. Syötävää oli sopivasti kunnon krapulanälkään :D

Philadelphiassa ei kamalasti kylillä talsittu vaan enemmänkin ajeltiin ympäriinsä. Sää olisi ollut kyllä todella suotuisa kaupungin tarkempaankin läpikäymiseen, mutta apukuskin huonon olon vuoksi se jäi nyt tällä kertaa tekemättä. Käytiin sitä kuitenkin ”juoksemassa” ne portaat, jotka Rocky kirmasee ylös. Portaitten yläpäässä oli merkattu spotti, jossa Rocky tuuletti. No pitihän itekkin siinä käydä poseeraamassa. Jälleen yksi niistä kaupungeista, joissa olisi halunnut viipyä pidemmänkin aikaa.

Philadelphiasta saatiin vain pinta raapaisu matkapahoinvoinnin takia, mutta hienon näköinen paikka ja mukavan oloinen. Päätimme ajella likemmäs New Yorkia hotelliin yötä, jotta aamulla auton palauttaminen sujuisi mahdollisimman kivuttomasti. Siinä oli meidän reissun pahin virhe. Ajelimme vain eteen päin etsien sitä täydellistä hotellia. Kello oli jo todella paljon ja aloimme käymään epätoivoiseksi. Hotellia ei tuntunut löytyvän. Huoneet oli joko liian kalliita ($110-$160) tai sitten huoneita ei vain ollut. Kävimme jopa (vahingossa) kysymässä huonetta kodittomien majasta (piru vie ku jättävät vanhat hotellin kyltit seinään). Ei saatu sieltäkään huonetta. Loppujen lopuksi näkyi lupaavan(?) näköinen mesta nimeltä  Airport Motor inn hotel. Ei muuta kuin auto pihaan ja huonetta kysymään. Olimme kieltämättä aika erikoisella seudulla ja kello oli jo todella paljon…mies sanoi, että huone maksaa $95 ja siellä ei ole kuin yksi sänky…Kari päätti hyvin hyvin väsyneenä, että menee se yksi yö lattialla. Otimme huoneen ja lompsimme sisään (Respassa vielä sanoivat, että oman turvallisuuden vuoksi laittakaa ovi turvalukkoon). Yllätys oli aika suuri, tämähän on nk. panohuone. Peilit katossa sängyn päällä ja poreamme nurkassa peilineen päivineen. No, ei mahda mitään. Ei muutako kamat lattialle ja telkkari päälle. Mitäpä sitä..siellä oli joku pirun hot chocolate metrin lekan kanssa rankasemassa jotain latinoa..ei hyvää päivää. Huoneessa oli lisäksi pirusti jotain lentäviä ötököitä ja muuta paskaa. Karu karu karu mesta.

No, aamulla tosi hyvissä fiiliksissä kohti lentokenttää ja auton palautukseen. Se meni kyllä nappiin. Paikka mihin auto piti palauttaa oli ihan muutaman mailin päässä. Nyt ollaan sitten täällä cityssä ja pestään pyykkiä. Saa nähä jaksaako tänään paljoa mitään…

 

 

One thought on “RT Day 10 ja back to nyy oink”

  1. Heh, noh, tissibaariin ette ole vielä päässeet mutta eikö tuon hotellihuoneen voi jo ottaa esimakuna? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *