RT day 4

Days Inn Hotelli Maumeessa ei tarjonnut kunnollista aamupalaa joten piti käydä heti aamusta hakemassa purtavaa. Kävästiin Subwayssa syömässä kalkkuna-pekoni-avocado patongit ja kahvia. Leipä oli ihan jeppis, mutta ei mikään erikoinen. Kaksi kahvia, pirun iso limukka (ne on aina semmosia täällä) ja leivät maksoi yhteensä $15.

Lähdimme suunnistamaan Detroittiin. Detroit on kuuluisa sen autoteollisuudesta ja nykyään ghetoista. Karun ränsistynyt paikka. Kilometri ydinkeskustasta ja olet jo ränsistyneellä alueella. Talot on vain päästetty huonoon kuntoon..ehkä se talon ylläpitäminen ei ole ensimmäisenä mielessä kun joutuu työttömäksi ja ei ole rahaa edes ruokaan. Näimme myös kerjäläisiä todella paljon. Miehet ja naiset olivat yleensä teiden risteyksissä mukin kanssa kerjäämässä taaloja…osa näytti siltä, että he asuvat kerjäyspaikoillaan.

Kävimme myös panttilainaamossa (tarkoitus oli käydä tv-sarjan Hardcore Pawn liikkeessä, mutta kun ei ollut nettiä käytössä ei osoitetta saatu selville) nimeltään Motor City Pawn Brokers. Eipä mikään ihmeellinen ollut sinänsä. Valtaosa myytävästä tavarasta oli soittimia (kitaroita, puhaltimia, bassoja, rumpuja jne.) ja viihde-elektroniikkaa. Rahan puutteessa ihmisen on pakko luopua harrastuksista ja viihteestä. Hinnat oli sen verran korkealla ettei mitään tarttunut mukaan.

Seuraava kohteemme oli Ann Arbor joka on pieni, 113000 asukkaan kaupunki Detroitista länteen. Halusimme käydä syömässä Tio’s Mexican Cafe nimisessä paikassa, joka on tullut kuuluisaksi Man v. Food tv-sarjasta. MvF haasta sai jäädä väliin ja otimme molemmat World Famous Wet Burritot. Ruoka tuli nopsaan pöytään ja hyvääkin se oli. Annos oli kai järkevän kokoinen. lol. Paikka oli ihan siisti ja viihtyisä ja henkilökunta avuliasta. Ainoa mikä häiritsi oli meidän istumapaikka, joka oli heti tarjoilijoiden norkoilupaikan vieressä…siinä sitten sai kuunnella heidän jaaritteluaan. Meidän syömisnopeudella ei niitä juttuja liikaa ehtinyt kuulla. Hinnaksi tuli Corona Lightin kanssa $13.

Maha täynnä lähdimme ajamaan kohti Chicagoa ajatuksena etsiä majapaikka. Aikaisempina iltoina olemme löytäneet Room Saver -lehdestä hyviä kuponkeja, joilla on saanut huoneet sopu hintaan. Nyt ei kupongit natsannu. Huoneet oli joko kaikki mennyt tai he eivät voineet antaa kuponki hintaan, koska joka kylässä oli joku tapahtuma. Lopulta päädyimme Benton Harboriin ja sieltä löytyi Motel 6. Kuhnusimman näköinen hotelli tähän mennessä, mutta ihan tämäki ajaa asiansa. Lakanat on puhtaat, pyyhkeet löytyy ja jääkaappikin on. Ulkoapäin vain aika surkea näköinen. Huoneelle tuli hintaa $53.

Maileja on nyt takana jotain 1200 (noin 1900 km) elikkästä ollaan kutakuinkin reissun puolessa välissä kilometrejä ajatellen. Tästä on hyvä jatkaa!

One thought on “RT day 4”

  1. Unohtu mainita, että meni TOSI myöhään, että saatiin hotla-huone. Onneksi oli vieressä Torella Iso Walmar, josta saatiin mielialaa nostattavia juomia. Walmart pelasti kyllä päivän. Ei suomessa kyllä noin iso tavaratalo ole keskiyöllä auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *