Rapurapurallaa (Day 24)

Aamulla Pasilla ja Karilla oli vähän olotiloja joten aamu meni hissukseen :) Matkaan lähdettiin 11 aikaan ja tavoitteena oli Atlanta. Sinne päästiinkin reilun tunnin ajon jälkeen.

Atlanta on kyllä ihan nätti kaupunki, mutta ei välttämättä paras vierailla sunnuntaina päivällä. Hiljaista oli ja ihmisiä paitsi pummeja ja kerjäläisiä ei juuri näkynyt. Atlantan parhaat päivät olla jo takana päin. Tiet oli ainakin todella huonossa kunnossa. Ajelimme keskustan laitamilla katselemassa miten ihmiset asuvat ison kaupungin varjossa. Kontrasti oli suuri kun vähän väliä korttelit vaihtuivat rikkaiden asunnoista köyhien röttelöihin ja suomen mittapuun mukaan asuin kelvottomiin taloihin.

Kari on yrittänyt matkan aikana etsiä itselle uutta biljardikeppiä, mutta ilman tulosta. Atlantantan laitamilla on iso biljardisali, jossa kävimme katsomassa josko jotain ostettavaa löytyisi. Sali olikin todella iso ja komea. Pooli pöytiä oli 37, 1 kara ja 1 snooker pöytä. Keppejä oli jonkin verran mistä valita, mutta ei mitään mielenkiintoista. Miksi nämä jenkit tykkää Cuetecista niin paljon?!? :D

Lähdimme seuraavaksi kohti Knoxvilleä, mutta emme aivan ehtineet perille koska maisemat ovat jälleen todella hienot ja pysähdyksiä tulee paljon.

Nyt sitten nukkumaan, että huomenna jaksaa taas ihastella maisemia ja muutakin :)

ps. Kävimme syömässä reissun parhaat BBQ mätöt pienessä Chatworthin kylässä. Oli halpaa, oli isosti ja oli todella hyvää!

 

One thought on “Rapurapurallaa (Day 24)”

  1. Ollaan oltu tässä pari päivää seuduilla, jossa jokaisessa muutaman asukkaan kyläpahasessakin on ainakin se viisi kirkkkoa. Jos pitäisi veikata niin täällä jokaisella perheellä on oma kirkko. Ei voi käsittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *