Päivä 21, että pätkähti

Aamulla ajateltiin, että me pestään vähän pyykkiä ja lähdetään käymään katsomassa bändejä Brooklynin puolella. Pyykit saatiin pestyä, mutta emme olleet varma tämän illan esiintyjistä, joten lähdimme keskustaan vähän nopeamman netin ääreen tarkastamaan tilannetta.

Menimme Twins Pubiin parille ja samalla surffasimme netistä illan esiintyjiä. Ne ei nyt loppujaan säväyttänyt pahemmin joten päätimme etsiä jotain muuta mielenkiintoista täksi iltaa. Keikoille olemme kyllä menossa, mutta vasta lauantaina.

Netistä sitten löytyi ilmainen stand up komedia iltama. Mug Loungessa olisi tarjolla paikallisia ja muutamia ulkopaikkakuntalaisia esiintyjiä. Mug Lounge oli sopivasti juuri Manhattanin toisella laidalla ja sinne pääsi kätevästi L-metrolla. Kävimme kuitenkin ensin syömässä, että jaksaa nauraa kunnolla. Ei oikein keksitty mitään mitä tekis mieli niin päätettiin syödä pizzaa (tylsääääää). Pizza oli hyvä ja kokoa oli Bronxin verran. Nälkä lähti 19 dollarilla oikeinkin hyvin ja pizzaa vielä jäikin.

Hyppäsimme sitten metroon ja parin pysäkin jälkeen olimmekin jo perillä. Vielä ku muistas paikan tarkan osoitteen niin homma ois bueno. Meillä oli hämärä muistikuva missä kyseinen paikka olisi ja päätimme ottaa vanhan ”kävele ja törmää” -taktiikan käyttöön. No ei siinä pitänyt kuin pari korttelia kävellä ja sehän löytyi. Menimme sisään ja heti yleisö määrä kolminkertaistui. Paikka oli aivan tyhjä. Tulimme sinne joskus seitsemän jälkeen ja shown piti alkaa kahdeksalta. No ei muuta kuin kalja nenän alle ja odottelemaan. Kello alkoi olemaan jo kahdeksan ja paikalla oli jo huikea 5 hengen yleisö. No porukkaa alkoi lopulta tulemaan ihan kivasti ja puoli yhdeksän jälkeen show alko.

Heti kärkeen sieltä tuli illan vetäjä kyseleen jotain minulta ja Pasilta, mutta ku ei saanu oikein hyvin selvää mitä se sanoi niin Kari sanoi vaan ”Yes yes”. No ei ehkä ois kannattanu. Meikät oltiin pistämässä lavalle esiintymään! No onneksi siitäkin selvittiin eikä tarvinnu mennä kertoon tylsiä ”Mummot meni mustikkaan” -vitsejä. Siellä kyseltiin vähän yleisöltä, että mistä päin ne on ja ketä ne on jne. Suomihan tuli sitten saamaan osansa esitysten ajan. Naljailivat meille, ettei me osata nauraa ja ollaan vähän juroja. Hyvässä hengessä ilta kuitenkin meni ja hauskaa oli. Kaljat oli aluksi $3, mutta kun esitykset alko hinta pompsahti $7.

Tänään sitten pitäisi lähtä katsomaan vieläkö se Bronx on yhtä pahamaineinen kuin ennen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *