Päivä 18: La fin/Fine/Das ende/Het einde/Loppu

Lentokenttähotellista hyvää iltaa toivottelee kaksi väsynyttä ja ryytynyttä reissaajaa. Alppinen (!) seikkailu alkaa olla loppumetreillä, ja enää olisi suoritettavana matkalaukkujen pakkaaminen, auton palauttaminen ja lentäminen kotiin Ouluun. Luet siis juuri tämän reissupäiväkirjan viimeistä osaa.

Aamulla herättiin semityytyväisinä Belgiasta. Pakattiin tavarat, jututettiin hotellin aivan iiihanaa kissaa ja lähdettiin ajeleen kohti Pariisin lentokenttää. Pysähdyttiin matkalla isompaan ostoskeskukseen, muttei sieltä löytyny lounasta kummempaa ostettavaa, joten jatkettiin matkaa.

Karpander varasi meille hotellihuoneen tosi läheltä lentokenttää, ja tänne saavuttiin jo kolmen maissa. Hotelli on muuten tosi jepajee, mutta… Itse huone on yhtä tilava ja viihtyisä kuin vankilan selli. Tai no, mitäpä minä niistä tiedän, mutta yhtä tyylikkäiksi ne kuvittelen… Vinkki vitonen siis road trippailijoille, valitse viimeiseksi yöksi vähän parempi hotelli, niin on mukavampi pakata tavarat ja levätä ennen uuvuttavaa kotimatkaa. Yks hyvä puoli tässä hotellihuoneessa on, ei kyllä vois makiammalta tuntua ajatus kotiinpaluusta! Ei kyllä malttais oottaa, että pääsee saunomaan, hakemaan kissan kotia ja syömään ruisleipää ja juomaan maitoa. On ollu siis ihan huikea reissu tämä, mutta onpa kiva tulla kotia!

Loppuun voitais kirjoitella vielä koottuja vinkkejä tai tarinoita, mitä ei oo ennemmin muistettu kertoa. Sen aika ei ole kuitenkaan nyt, vaan KariAmstel juo pari olutta ja katsoo kun Annika pakkaa tavarat :DDD

Au revoir/Addio/Auf Wiedersehen/Vaarwel/Näkemiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *