Majoitukset ja auto varattu

Meillä oli tarkoitus hankkia etukäteen kämpät San Franciscosta (4 yötä) ja New Yorkista (4 yötä). Heti kun olimme saaneet lentoliput varattua ja päivät varmistettua aloitimme kämppien etsinnän.

Ensimmäisenä aloitimme etsinnän Airbnb:n tarjonnasta San Franciscosta. Tarjonta oli todella laiha, mikä aiheutti pientä hämmennystä. Ilmeisesti siellä on jotkut viiksienvenyttelykilpailut samaan aikaan kun me tulemme sinne (tai kaikki ovat tulossa meitä katsomaan?), joten useimmat kohteet oli jo varattu. Pientä paniikkia pesään ja Hotels.comista tarjontaa selailemaan. No luck kuten Donald Trump sanoo, kalliita olivat. Otimme viikon hermoloman Airbnb:stä ja tarkistimme tilanteen uudestaan…ei ollut sen parempi. Ei auttanut muu kuin Folken ottaa suurennuslasi kouraan ja alkaa tosissaan etsimään lukaalia. No semmoinen lopulta löytyi. Rauhallisella alueella oma kämppä hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussilla ~20min ytimeen). Hintaa tälle lystille tuli ~700€. Alhaalla pari fiilistelykuvaa hoodeilta.

Seuraavaksi päätimme etsiä auton. Tämä olikin jo sitten nextin levelin hässäkkä. Tiivistettynä homma meni niin, että kun eka kerran katsottiin autoja, hinnat pyöri n. 650e huiteilla (+399 dollaria kun jätämme auton eri paikkaan) joka on tsiip. Tästä pari viikkoa ja hinnat oli jo yli 1000e. Taas samat viiksienvenyttelijät olivat varanneet kaikki lestabussit ja meille iski paniikki. Äkkiä etsin parhaan diilin, joka oli Rentalcars.comista/Alamo 1050€ +399 rollaria (Dodge Grand Caravan tai vastaava). Huh huh… auto varattu. Mutta mitä ihmettä, Folke oli jälleen pettynyt kun euroja menee aivan liikaa ylihintaisiin vuokriin ja päätti seuraavana päivänä katsella VPN-yhteyden yli mitä ne hinnat näyttää. Noh, eDreams tarjosi saman rassin, samoilla ehdoilla, samasta firmasta (Alamo) 160€ halvemmalla. Puhelin käteen ja Folke hoitaa. Muutaman puhelun ja screenshottien jälkeen Rentalcars lupas auton samaan hintaan. Peukut ja suositukset Rentalcar.comille! Autolle tuli loppujaan hintaa 890€ (+399 buckaroonia) 21 päivälle.

Kermana tälle kirsikkaiselle panikoinnille oli vielä New Yorkin kämppä. Onneksi se on New York on kai aika iso kaupunki niin tarjontaa oli hyvin. Pääsimme valitsemaan itselle sopivimman paikan. Menemme Brooklynin puolelle, Williamsburgiin hyvien kulkuyhteyksien ja hipstereiden kehtoon. Oma kämppä kahdella makuuhuoneella ja muilla herkuilla oli satasta halvempi (~600€) kuin San Franciscon kämppä.

Nyt kun nämä on tehty, ei ole ennakkoon muuta tehtävää kuin hankkia kansainvälinen ajokortti ja Annikalle pirun iso matkalaukku, että saadaan kaikki föönit, kihartimet, suoristimet ja muut työkalut mukaan!

ps. Päivitimme reitin joka näkyy artikkelikuvana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *