Lättänärautatalo (Day 31)

Taas herättiin vähän myöhään, johtuen edellisen illan tiukoista bilis-matseista. Aamupala ainekset käytiin hakemassa lähikaupasta, vehnästä ja makkaraa oli päivän erikoisuutena tarjolla ja nehän maistui ihan hyvin. Kiittää voi kokki Karia ja vähän apukokki Pasia :)

Päivän suunnitelma oli löysä ja ensimmäisenä päätettiin lähtä katsomaan yksi kirpputori Central Parkin länsipuolella. Ei ollut hääppönen paikka, koska valtaosa myi koruja ja naisten vaatteita. Jotain kuitenkin tarttui mukaan ja Kari sai itselleen uuden aikaraudan, komean Mao Tse Tung muistokellon, jossa itse Mao heiluttaa kättä! En tiedä pysyykö se ajassa, mutta käsi käy komeasti!

Seuraavaksi käveltiin Central parkin ohi ja vähän parkin puolellakin. Faon lelukapassa mutka ja pakollinen Aasialainen turisti-imitaatio kierros Apple storessa. Kun odottelimme bussia omena-kaupan ulkopuolella, tuli paikalle joukko poliiseja mopoilla, autoilla ja pakuilla. Poliisit evakuoivat rakennuksen ja marssivat itse sisään. Taisi olla joku epäilyttävä laukku siellä sisällä, joka on täällä yhtä kuin pommiuhka. Mahdollinen pommia jäi suutariksi niin lähdimme sitten Flat Iron Buildingin luokse syömään ja katsomaan ite tönöä. Syötiin pizzaa ja stomboleja. Ei mitään kotia kertomisia niistä. Talo oli vielä pystyssä ja onhan se aika erikoinen ilmestys. Siinä vähän aikaa palloiltiin….tai noh, Jani taas alkoi arpomaan mennäänkö tänään Top of the Rockiin vaiko eikö…mennään..ei mennä…pitäskö mennä…no ei menty.

Kävästiin vielä illan päätteksi Dylan’s Candy bar nimisessä karkkikaupassa. Olihan siellä karkkia, mutta vaikka kauppa erikoistuu makeaan, oli hinnat suolasia :/ Vielä ilta kahveet Starbucksista ja siinäpä se päivä olikin. Taktiikkana oli tällä kertaa tulla ajoissa kämpille, että jospa huomenna päästäisiin järkevään aikaan liikenteeseen.

One thought on “Lättänärautatalo (Day 31)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *