Kitara kaupan (Day 35)

Aamulla herättiin rimpsakkaasti alta puolen päivän ja missio oli käydä myymässä meidän San Franciscosta ostamamme kitara. Pasi tsekkaili aamulla panttilainaamoja joihin kitaran voisi käydä tyrkkäämässä… suunnaksi Bronx.

Broxissa kävästiin New York Pawnshopissa jossa vastaanotto oli aika nihee. Äijä tarjos yli satasen skebusta 30 dollaria ja hymyili kultahampaineen. Ei kiinnostanut tarjous ja päätettiin jatkaa ostajan etsimistä. Käytiin syömässä kuitenkin aamupala Broxissa pizza slicen muodossa ja ihan hyvää + halpaa oli. Tämä kuitenkin riitti meille kyseisestä naapurustosta. Seuraava kohteemme oli tuttu Rogue Music kitara + säläliike, jossa olimme käyneet myös aikaisemmin. Mies tarjosi ihan hyvän hinnan kitarasta ja päätimme ottaa tarjouksen vastaan. Teimme kylläkin vaihtokaupan kitarapedaaliin ja saimme kitarasta näin ollen 69 dollaria. Ihan ok diili. Voimme kyllä suositella Rogua Music liikettä kaikille New Yorkissa vieraileville muusikon retkuille. Liike on tuttu myös viime vuotiselta reissulta.

Pikku reissun pyörähdimme Aika Aukiolla tsekkaillen mahdollisia kliseisiä tuliaisia, mutta onneksi mitään ei tarttunut mukaan. Ihan AA:n ytimessä liikkeet ovat todella kalliita, joten jos haluat ostaa I <3 NY paitoja, osta ne jo hyvissä ajoin ennei keskittymää.

Olimme jo aika nälissämme joten päätimme käydä syömässä yleisön pyynnöstä Shake Shackissa. Tämä seuraava teksti sektio on ommattu Jannelle!

Kari, ShackBurger – Double. Juustopurilainen, jonka välissä on salaattia, tomaattia ja ShackSaucea.
Kari odotti hampurilaistaan kuin ensi rakkautta, kauan ja hartaasti, mutta kuitenkin innokkaana kuin ensimmäiselle luokalle menoa, perhoset vatsassa. Kun hampurilainen lopulta saapui se näytti todella mehukkaalta, juuri sellaiselta kuin sen halusin näyttävän, raikas, mehukas, herkullinen, nautittava..sellaiselta kuin osasin lihakkaimmissa unissani nähdä. Söimme ulkona ja ilma oli täydellinen hampurilaisen syöntiin: Lounais tuuli (2,5m/s), lämpötilä n. 31 celsiusta ja puolipilvistä. Ensi puraisu tuntui todella huumaavalta, maistoin suussani lihan, ShackSaucen, tuoreen ja raikkaan tomaatin, rapeahkon salaatin ja tuntui kuin suuni olisi täyttynyt rakkaudella. Menetin sydämeni välittömästi ja nautin hampurilaisesta kuin viimeisestä ehtoollisesta. Tuntui kun olisin ollut taivaassa ja enkelit tarjosivat vielä taivaallisen hampurilaisen lisäksi juustossa muhivat rapeat ja täydellisellä suola määrällä varustetut ranskalaiset. Täydellisen hampurilaisen kanssa voidaan juoda ainoastaan elämän nektariin verrattavaa Budweiser olutta joka maistui ulkona paremmalta juomalta kuin mikään juoma on koskaan maistunut. Kun hampurilainen loppui tuntui kun elämäni olisi tyhjä, sama tunne kun ensi rakkaus lopulta hiipui. Tunsin oloni jollain tavalla likaiseksi, tähän auttoi ShakeShackin tavallista paremmat napkinit. Olen kokenut elämässäni jotain taivaallista, olen tullut uskoon, uskon ShakeShackiin. ;)

Pasi, SmokeShack – Double. Juustopurilainen, jonka päällä on Niman Ranchin ”eläin-ystävällisesti” kasvastetun nasuliinon omenapuu-savussa kypsytettyä pekonia. Purilaisen välissä on myös hakkeloituja kirsikka-pippureita (pimentoja) ja ShackSaucea eli paikan omaa kastiketta.
Purilainen taisi olla reissun paras. Ainakin se oli parempi kuin Karilla, koska välissä oli pekonia. LOL ;D

Jani, Burger – Double. Välissä salaattia ja tomaattia.
Jani olisi toivonut kypsemmän pihvin (oli medium). Eivät kysyneet eikä hoksannut sanoa tilatessa millasen piffin haluaa. Salaatti oli ulkonäön perusteella parhaat päivänsä nähnyt, joten se jäi lautaselle. Maultaan purilainen oli ihan ok. Ei kuitenkaan innosta tilaamaan ainakaan samaa purilaista uudestaan. Jani vetäisi purilaisen kanssa suklaapirtelön. Pirtelön piti olla käsin tehtyä, mutta se vaikutti samalta teolliselta hutulta kuin esim. mäkkärin vastaava.

Illalla kävimme vielä pesemässä pyykit ettei tarvitse likaisia vaatteita kotia raahata. Lisäksi ilta kului pohtien reissun antimia. Näihin kuviin ja tunnelmiin jätämme tämän reissun ja blogin tähän. Toivottavasti teillä oli hauskaa lukea blogia :)

Kari, Jani ja Pasi

One thought on “Kitara kaupan (Day 35)”

  1. Hienoa Kari, että päätitte sittenki tastata Shake Shackin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *