4th of July (Day 34)

Aamu lähti taas aika hitaasti käyntiin. Pasi kävi hakemassa lähikaupasta leipee ja kinkkuva niin saatiin aamupalanen syötyä kämpillä. Suunnitelmissa oli käydä päivän aikana katumyyjäisillä Manhattanin eteläkärjessä ja Jani halus ostaa itselle uuden kameran.

Ekana käytiin hakemassa Janille kamera B&H Photosta. GoPro Hero II on täällä päin maailmaa vähän halvempi niin Jani teki tuttuun tyyliin ”pikaisen” ostopäätöksen ja kamera kantoon. Jatkoimme matkaa katumyyjäisille, mutta pääsimme mestoille vähän liian myöhään ja osa myyjistä oli kerennyt jo lähtä valmistautumaan illan itsenäisyyspäivän viettoon. Pasi ja Kari söi Beef Gyrot jotka oli hintaansa nähden todella köykäset, mutta nälkä siirtyi vähän.

Päivä oli jo sen verran pitkällä, että ajelimme metrolla Time Squarelle ja kävimme tutustumassa MACY’s-tavarataloon. Kokonaisuus oli lähinnä Stokkari x 10 ja ei täten sitten jaksanut kiinnostaa pidempään. Jani jätti katuruuan väliin ja täytti itsensä McDonaldsin herkuilla, jonka jälkeen lähdimme kämpille lataamaan akkuja. Illalla Pasi ja Kari lähti pelaamaan bilistä East Side Billiardsiin (joka on yllättävän hieno paikka. Hyvät pöydät, halvat hinnat ja toimiva ilmastointi!) ja Jani lähti katsomaan Macy’sin ilotulitusta, jossa ammuttaan taivaalle 40.000 ammusta neljältä proomulta Hudson joella. 25 minuutin mittainen musiikkiin synkattu spektaakkeli piti olla näkemisen arvoinen. Paikalle vääntäytyi yli kolme miljoonaa pällistelijää, joten Jani ei ihan parhaille pelimestoille päässyt, mutta jotain sieltä näkyi kuitenkin. Jani oli kämpillä ennen puoltayötä. Pasi ja Kari seikkaili ympäri Manhattania taksilla ja yritti etsiä sopivan näköistä syöttölä/juottolapaikkaa. Mitään ei oikeastaan kuitenkaan löytynyt joten ilta päättyi naapurissa olevan Wendy’sin tuottamaan Baconator (tuplana tietenkin) purilaiseen, 10 pcs chicken nuggettiin ja chili cheese fries ateriaan :D

 

2 thoughts on “4th of July (Day 34)”

  1. Repeilen itsekseni tälle ”Jani teki tuttuun tyyliin ”pikaisen” ostopäätöksen”, mies ei siis ole muuttunut, eli menikö tunti vai kaksi :D

  2. Oh, GoPro <3 Marko hankki moisen tossa… no, joku tovi sitten, ja eilen sitä testailtiin kun lenneltiin maakunnan päällä. Voin kertoo, että ei oo yhtään huonompi hankinta, toistaa värit ku unelma, akkukesto on just hyvä, sopeutuu valosuuden muutoksiin tosi säpäkästi ja on muutenkin vallan näppärä kampe. Pisteet siis Janille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *