Day 27: Lättärautarakennus ja muita nähtävyyksiä

Tänään käytiin paikoissa, ja nähtiin asioita. Sen pituinen se… No eikä ku aamulla herättiin, aamutoimet suoritettiin ja Brooklynin metropysäkin tienoille itsemme raahattiin. P ja V lähti kämpiltä jo ennen meitä, heillä oli suuntana Governons Island, ja siellä aikomuksena vuokrata pyörät ja ajella ympäriinsä.

Me suunnattiin metropysäkin lähistölle hakemaan sateenkaaribageleita. Annika bongas joku aika sitten Instagramista hassunhauskan baakelipaikan, josta saa riemunkirjavia ja glitterisiä bageleita. Ihan täydellisiä ruokia kuvattavaksi siis! Sateenkaaribagelit saatiin, ja kuviakin räpsittiin, mutta ei me niitä syötyä kokonaan saatu. Tehtiin se virhe, että otettiin omat bagelit. Yks olis riittäny puoliksi ihan hyvin, koska oli se niin ällömakiaa, ettei sitä voinu enempää syyä. Noo, ei me makuelämyksiä sieltä onneksi haettukaan. Kaks bagelia kahvilla, vesipullolla ja smoothiella tais maksaa parisenkymmentä taalaa.

Sokerihumalan hankkimisen jälkeen metukalla Manhattanille. Suunnattiin Columbus Circlelle, koska siellä oli yks kirjakauppa, Amazon books, joka haluttiin tsekata. Annika on koittanu ettiä yhtä runokirjaa ympäri Amerikkaa, muttei oo vielä löytyny. Ei löytyny vieläkään! Kivoja kirjoja siellä muuten oli, ja pari kirjaa ostettiinkin tuliaisiksi. Haluaisin niin kertoa lisää, mutta epäilen, että kirjan saaja lukee tätä blogia :D Tuo kirjakauppa oli ostoskeskuksessa, josta löytyi kyllä kaikkia luksusmerkkejä. Kardonaisseni osti vain kolme Vuittonin laukkua, ennen ku sen sai houkuteltua sieltä ulos.

Seuraava etappi oli Karipatsuipan toinen koti, poikien aiemmilta reissuilta tutuksi tullut irkkupubi Twins. Juomat saatiin, sama äijjä oli kuulemma edelleen tiskin takana, ja poikien vakkaripaikatkin oli vapaana. Great success! Olusien ja siiderien jälkeen mentiin vastapäätä olevaan juutalaisten kauppaan, josta Karipo osti itselleen kitaraefektipedaalin. Nyt on kuulemma pedaalikiintiö täynnä (tai laukkuun ei mahu enempää). Karidui kyllä jo mietti, että mitä heittelee roskiin, jos vielä tulee löytöjä tehtyä, ettei laukkujen painorajat pauku!

Syömishommat suoritettiin Hootersissa. Ihan kiva perheravintola oli, tarjoilijatytöillä oli ehkä vähän lyhyet shortsit ja avonaiset kaula-aukot, mutta eipä se muuten perus hampurilaisravintoloista poikennu. Annika söi hampparinsa sinihomejuustolla, Karitsui cheddarilla ja pekonilla. Molemmat hyviä, mutta sämpylät toi sitkaudessaan mieleen Kauppuri vitosen. Jotain väliltä Puolikuiva betoni tai pahasti kastunut runkolevy.

Seuraavaksi tsekkaileen Flatiron Building. Karidatsuni oli opetellu faktat kyseisestä rakennuksesta ulkoa, ja niillä se sitten teki vaikutuksen suu auki ihmettelevään Annikaan. Olihan se ihan kiva rakennus. Jos kiinnostaa enempi ko. paikan historia, nii tehkää niinku Karboutsi ja lukekaa wikipediasta :D

Tämän jälkeen oltiin jo molemmat ihan rättipoikkiväsyneitä, muttei vielä suostuttu luovuttamaan ja palaamaan kämpille, joten mentiin hetkeksi istuskelemaan Central Parkiin. Siellä tehtiin pettämätön suunnitelma, että käydään vielä jossain yhdellä, ja ehkä syömässä. Monen mutkan ja bussipysäkin kautta päädyttiin Brazen Fox ravintolaan, jonka burgerit on kuulemma New Yorkin parhaita. Tästä innostuneena tilattiin lautasellinen nachoja med olut och cider. Hyvvää oli. Päästiin vielä juomaan juomamme ulos patiolle, mikä kruunas kyllä koko homman. Patiot <3

Tämän jälkeen oltiinkin jo valmiita lähtemään kämpille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *