Day 14: Alamolta päivää

Aamulla herättiin hyvin nukutun yön jälkeen ja lähdettiin käymään aamiaisella Waffle Housessa. V und P oli käyny jo aamulla aikasemmin syömässä viereisessä McCoyssa aamupalan, joten he olivat vain kuunteluoppilaina mukana. Täyttävä All-Star Special (munaa, pekonia, pottuja ja toastia) + vohvelit huiviin. Hintaa oli jotain 10 taalaa per nassukka.

Maha täynnä alettiin sitten miettimään mitä me tehdään tuon vuokra-auton kanssa kun siitä meni tuulilasi basaksi. Folkke teki sitten ison liikkeen ja Armada purjeet täyteen ilmaa ja kohti Alamon konttoria Denverin lentokentällä.

Siellä itse Mister ”Gary” Tö Supliikki pisti semmosta englantia (kehuja tuli), että homma kääntyi mukavasti niin, ettei meidän tarvi maksaa tuosta tuulilasista ilmeisesti mitään. Meidän matkanjärjestäjä Kardaanitsos on ottanu maukkaimman mahdollisen vakuutuksen. Oujee.

Sitten hyvillä mielen tsekkaan Denverin menoa. Vettä sateli välillä kun pörräiltiin ympäri katuja, mutta ei me edes pysähdytty kuin kerran tupakille (toki parit punaiset valotkin muistettiin noudattaa). Eipä siitä sen.

Lähettiin sitten ajelemaan kohti Omahaa ja käytiin matkalla tsekkaa parit panttilainaamot. Mitään ei vielä tarttunut mukaan, mutta kova usko, toivo ja rakkaus on, että vielä löydetään jotain ostamisen arvoista. Kävästiin syömässä myös reissun pahin floppi. Joku ihan random syömäpaikka keskellä peltoa. Chilihodari oli mauton ja meikän roasted beef toast med sipulirenkaat oli hassun makunen. Et semmosta gourmettia.

Illaksi jäätiin tämmöseen pikkuseen kylään ku Ogallala ja hotellina toimii Super 8. Hintaa oli jotain reipas 90 taalaa. Yritettiin vielä tingatta, heitettiin peräti Suomikortti pöytään, vaan ei se hinta siitä tippunu. Moukkia. Illalla kävästiin vielä kattoon WalMartin tarjonta. Muutamia paitoja ja tuliaisia (<– Pasi, muistin!) tarttu mukaan.

Aamulla mitä ilmeisemmin lähettään pesemään pyykkiä. Ilmeisesti kyyti Pikes Peakille olikin niin hurja, että Visan ja Paulan pitää päästä pyykkäämään vähän ennakoitua aikasemmin ;)

ps. WalMartista ei saanu kaljaa ku myyjä ei osannu lukea suomalaista ajokorttia :DDD Ollaampa sitten ”synttäri-ilta” iliman kalijaa :)

 

2 thoughts on “Day 14: Alamolta päivää”

  1. Eikös se ole ihan imartelevaa, jos luullaan alaikäiseksi? ;) Mites passi, onko siinä selkeämpi syntymäaika?

    1. Johan nyt toki, mutta mähän olenkin tällainen babyface! Liekkö tuo passissakaan sen selkeämpi noille on, taitaa siinäkin olla päivä ennen kuukautta. Kiitos kommentista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *