Dag seks: Moottorit hyytyy

Herättiin taas hyvissä ajoin seiskalta ja keiteltiin kahvit. Hyvin nukutun yön jälkeen oli aika lähteä kohti Atlantic Ocean roadia.

Auto piti käydä tankkaamassa ja samoten matkan tekijät. Pysähdyttiin Shellille ja tankattiin auto (15NOK litra). Aamupalaksi päätettiin ottaa paninit. Ihan ok makuset ja hintaset, noin 6e tsipale. Sitten ei muuta ko kaasu pohjaan ja kohti lauttaa. Sinne sai ihan jonku hetken päästellä menemään (matkalla käytiin tsekkaan myös Trondheim) ja lopulta sinne saavuttiin. Tultiin silleen sopivasti ettei tarvinnut odotella ollenkaan vaan sai ajaa suoraan sisään. Lautta makso noin 15 euroa.

Lauttailun jälkeen iski taas nälkä ja päätettiin pistää Bilteman keittiö koville ja tehdä itse ruokaa. Pastaa sienikastikkeella ja lihapullilla. Ruoka oli ihan onnistunut ja kokkailumaisemat vimosen päälle mukavat. Ainoa mikä häiritsi oli taas saksalaiset turistit, jotka tuli väkisin meidän viereisiin pöytiin istumaan vaikka pöytiä olisi ollut reilusti mistä valita. Liekö taas himoitsivat meidän herkkuja…

Syönnin jälkeen ei ollut enää kuin luikaus kun oltiin Atlantic Ocean Roadilla… mutta sitä ennen Sitruuna Perslinko päätti yllättää. Tällä kertaa siihen syttyi moottorin vikaa ilmoittava valo ja teksti Engine fault. Pikainen ohjekirjan pläräys antoi käsityksen, ettei tarvi vielä panikoida, vaan että panikoinnin voi aloittaa vasta huomenna aamulla. Nimittäin jos ei mikään paja ole huomenna auki ja voi lukea mikä vikakoodi siellä on päällä saa matkaa jatkaa tietämättömänä. Jättekiva!

Katsastettiin AOR ja pieni pettymys se kuitenkin oli. Prätkällä se oli tosi siisti ajella vuonna 2013, ehkä ne on muuttanut sitä ja se ei enää ole #silmänmuotonen. Ihan siisti silleen joo, mutta ei mitään WOW-efektiä tarjonnut.

Keli on ollut tänään espanjalainen, +30 lämmintä ja ei paljoa tuule. Emmä kyllä tiedä tuuleeko Espanjassa paljon, pitänee lähtä tsekkaan se seuraavalla reissulla???

Nyt majoituttiin tänne Malmefjordeniin. Mökki 890NOK, jossa on suihku, vessa, kaapelitv ja pari makuuhuonetta, keittiö jne. Ja näkymä vuonolle. Pitää alkaa paisteleen vähän pizzaa ja juomaan loput oluet terassilla. Eikä siitä sen!

5 thoughts on “Dag seks: Moottorit hyytyy”

  1. Kyllä täällä espanjan aurinkorannikolla ainaki tänään tuuli muy paljon, mikä on välillä ihan hyvä ettei saa lämpöhalvausta.

    1. Lämpöä siellä varmaankin piisaa vaikka vähän tuuleskeleekin :)

  2. Ompahan värikkäät pytingit. Toivottavasti menopeli pelittää. Tsemppiä!

  3. Hienot maisemat siellä on. Ei nuo sitikan herjat yleensä mitään tarkota. Ite pidin jonkun vuoden C5 ja ihan kiva, jos tykkää rassata. Herjoja tuli yhtenään ja kaikki sai nollattua jollain ihme kikoilla, jotka löyty sitruunapatonki.fi. Onneksi Rellu ollu nyt luotettavampi. Hyvää matkaa!

    1. Vikakoodi nollattiin ja ei tullut enää uudestaan. Mikä lie hetkellinen toimintahäiriö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *