15. päivä – Moottoritie on kuuma Puolassa

Aamulla päästiin lähtemään matkaan yhdeksän jälkeen. Eka etappi oli lähin McDonalds, joka tarjosi aamupalaa. Wrappi, jossa oli sisällä munakokkelia, pekonia ja ihan liikaa raakaa punasipulia ei maistunut Annikalle, mutta onneksi mustikka-valkosuklaamuffinssi sentään piti nälkää hetken. Karihuindon annoksen kruunasi pitkä musta hius, josta jätettiin tietenkin kiitollisena palautetta. ⅖.

Seuraavan kerran syötiin Grójecissa, Da Grasso-pizzeriassa, jossa sai myös hampurilaisia. Garboi söi pizzaa parilla eri makkaralla ja pekonilla, ja Annika juustopekonihampurilaisen. Ihan oli hyviä molemmat! Juomineen syöminen maksoi noin 21€. Tulee kyllä ikävä tätä edullista ulkona syömistä!

Varsovan lähestyessä vaihdettiin kuskia, koska Annikahan on täälläpäin jo tottunut ajamaan (lol) ruuhkien ja tietöiden keskellä.
Varsovasta googleteltiin tuliaisten ostamiseen sopivaa paikkaa, ja sellainen löytyikin. Mukava pieni lelu-/pelikauppa oli kyllä sokkeloinen ja täyteen lastattu tavaraa, mutta jotenkin sieltä löydettiin parit tuliaiset, joista ei voi sen enempää vielä paljastaa. Pudoteltiin hyllyistä tavaraa vain ehkä kolme kertaa, muttei onneksi hajotettu mitään. Myyjä oli myös tosi avulias ja puhui hyvää englantia.

Varsovan keskustaan ei tälläkään kertaa menty kokeilemaan kestääkö hermot neljän ruuhkassa kolmenkympin helteessä, mutta mukavalta suurkaupungilta vaikutti näin motarilta katsottuna. Kiinnostaisi kyllä sielläkin viettää joskus pitkähkö viikonloppu! On kyllä tässä reissun aikana taas tullut monta uutta reissuhaavetta lisää, nälkä kasvaa syödessä!

Ajaminen tänään oli tylsääkin tylsempää.
Moottoritietä kilometri toisensa jälkeen.
Välillä piti ihan pysähtyä rekkaparkkiin pikanokosille. Kamerakin sai levähtää, kun ei nuo peltomaisemat enää inspiroi. Pysähdyspaikkojakaan ei tältä pätkältä liikaa löytynyt, joten kilometrejä tuli tälle päivälle reilut 500.

Majapaikkakin löytyi kohtuudella Białystokista. Joku setämiesten sikarintuprutteluhotelli tämä on sisustuksesta ja aulassa myytävistä sikareista päätellen. Hotellin ravintola ei ole tänään auki, niin jää iltapala kaiketi syömättä, kun ei taida jaksaa lähteä enää minnekkään. Sen verran vielä tästä hotellista, että ovat ilmeisen ylpeitä sen sisustuksesta, kun käytävillä ja huoneissa on kehystettyjä kuvia hotellin yleisistä tiloista :D

Huomenna olis tarkoitus ajaa vähän lisää (!) ja käydä shoppailemassa. Siitä lisää tuonnempana, hei hei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *