Ups And Downs (Day 6)

Lähdimme aamulla ajelemaan kohtuu makoisan aamupalan jälkeen kohti Los Angelesia. Valitsemamme reitti ei kyllä olisi voinut olla parempi. Toisella puolen tietä näkyi Tyynimeri ja toisella puolen komian korkiaa vuoristoa. Tie oli melkein kokoajan jyrkkää ylä- ja alamäkeä ja tosi mutkikasta niin oli siinä kyllä mahtava päästellä Buickarilla menemään :) Pasi oli aluksi ajovuorossa, mutta vanha (urheilu)vamma rupesi vaivaamaan olkapäätä niin Jani hyppäsi ratin taakse. Jani olikin varsinainen Kalifornian Kankkunen. Muut sai pidellä rystyset valkoisina kiinni mistä otteen saivat kun Jani kaahasi maisemapaikalta seuraavaan.

Nähtävyyksiä oli paljon matkan varrella ja se ”hidasti” matkan tekoa. Meidän oli tarkoitus olla tämä yö likellä Los Angelesia, mutta noin 150 mailin taittamiseen menikin 6 tuntia joten yöpaikka piti etsiä reilusta ennen Losia. Tämän yön olemme Motel 6:ssa, Morro-nimisessä paikassa, ihan meren rannalla. Hienot näköalat ja yöpyminen ei ollut älyttömän kallis, WI-FI:n kera $70. Kävimme syömässä iltapalaa Taco Bellissä joka on todella edullinen vaihtoehto vaikka ruoka ei niin superia olekaan.

Tällä kertaa tekstiä on vähän, koska tuntuu todella typerältä selittää kuinka hienot maisemat tänään nähtiin. Katsokaa kuvia ja nauttikaa :)

 

7 thoughts on “Ups And Downs (Day 6)”

  1. Chuck Norris lähti San Franciscosta meidän mukaan ja matkalla otettiin pari liftaria kyytiin. Toi sotilas on kyllä hiukan hiljainen kaveri ja R2D2 ei tahdo oikein kulkea tuolla hiekassa :)

  2. Ompa upeeta,mahtavaa, plus kivat kuvakulmat.Turvallista matkaa etipäin!

  3. Miltäs liikennekulttuuri vaikuttaa, ja onko paljon poliiseja valvomassa matkantekoa ?

  4. Christina: sen verran ilmeisesti kylmää kun ei paikallisetkaan ui. Porukka vain surffaa.

    Jori: Täällä ei kyllä kauheasti tarvi stressata liikenteessä, kun tietä annetaan välittömästi kun sitä tarvii. Poliiseja ei tiellä näy juuri lainkaan, joten liikenne sujuu ilmeisen rauhallisesti muutoinkin. Vähän tuossa kuitenkin ihmeteltiin tuota, kun noilla osuuksilla missä tie meni ihan kallionreunalla, niin ei ollut mitään kaiteita… Täällä kun varoitellaan ja huolehditaan kaikesta vähän liikaakin niin pisti vain silmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *