Perillä ollaan…

Vahan nettiyhteyksien kanssa ongelmia joten nyt tulee samana paivana kaksi juttua….

Perillä ollaan. Huh huh. Matkaan meni noin 20 tuntia. Ainoa pieni ”hauskuus” matkassa oli kun meinasimme myöhästy Helsinki-New York lennolta. Mutta mitä pienistä :)
Metrolla ajeltiin yhtä pysäkkiä vajaaksi, muuten ei mitään ongelmia (eikä sekään ongelma ollut, kävelyä tuli n. kilometri). Hienoa seutua missä majaillaan.

Jotain hispano aluetta ja meininki sen mukaista. Pikku ruokapaikkoja ja kauppoja on älyttömästi. Ei ehditty illan päälle käymään kuin parissa kioskissa hakemassa ”laitti” dr. pepperiä ($1.99), pari olutta (br lime cut $1.50/pl) ja tupakkia (Kool menthol $12.00!!! rööki tuntus olevan kallista).
Lisäksi käytiin syömässä iltapalaksi burgerit pienessä ruokamestassa. Texas Bacon Burger ja Diet Coke makso 7 dollaria. Oli älyttömän hyvä burgeri. Oikein makoisa. Kuva ei anna oikeutta ruualle.
Majapaikka on kyllä kans hieno. Licia (kämpän vuokraaja) on erittäin mukava.
Siinäpä ensi hätään. Jatketaan lisää myöhemmin.

2 thoughts on “Perillä ollaan…”

 1. Kertokaapas jossain vaiheessa jotain Usaan tulosta, millaista oli tullissa jne. :)

 2. Ehkä vähän turhaa jänskätti toi tulli vaikka kyllähän siellä piti eka mennä ku lampaat sellasta aitausta monta
  sataa metriä (ja tämä jonottaminen kesti kaaaaauuuuuuaaaaaan) ja sen jälkeen otettiin sormenjäljet kaikista sormista ja kuva naamasta (facebookkia varten?)
  Sitten piti vielä mennä jollekki ”esilaukkuhaastattelijalle” joka randomilla valitti, että ketkä joutuu
  ”laukkuhaastattelijan” haastatteluun. No Kartsahan se sinne joutu. Haastattelija kyseli kaikenlaista mm. Miksi tulin maahan, paljonko mulla on rahaa, missä meinaan asua, mitä teen työksi, tulinko yksin jne. Päästi ne sen kuiteski maahan.
  Niin ja juu..lentokoneessaki piti vielä täyttää joku maahantulo-kaavake vaikka niitä oltiin etukäteen jo
  netissä täytelty. Siinä lappusessa kysyttiin mm. että onko hedelmiä mukana tai onko ollut ”kontaktissa” maatilaelukoihin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *