Nuudeli (Day 33)

Aamulla otettiin vähän rennommin ja soiteltiin kitaraa ja mietittiin mille alettaisiin. Kitara kuitenkin oli/meni rikki joten se piti alkaa korjaamaan. Meidän uudesta skitasta lasahti satula rikki ja eipä sitä paljoa takuuseen viiti alkaa korjauttaan täällä. Käytiin Pasin kanssa ostamassa naapurista (panttilainaamosta) uusi satula ja liimattiin se paikoilleen. Tietenkään se satula ei ihan samanlainen ollut, joten piti vähän pistää patentteja, mutta loppujaan se saatiin kuntoon. Tässä tohinassa katkesi kielikin ja sitä lähdettiin kaupungilta hakemaan.

Käytiin syömässä yhdistetty aamupala ja lounas Subwayssa (Jania ei subi houkuttanu joten se kävi Wendysin vehnäsillä). Kävimme Guitar Centeristä hakemassa kielen kitaraan, joka asennettiin paikoilleen siinä nurkilla olleessa pubissa (joka oli jo viime vuodelta tuttu). Kieli nasahti kuitenki poikki kesken virityksen. Pasi lähti hakemaan uutta kieltä Guitar Centeristä, jonne on pubilta matkaa 517 reipasta askelta :D Tällä kertaa kitaraan saatiin kieli kiinni (vähän joutu jättää alavireiseksi…)

Muutamien liikkeiden ja harhailujen jälkeen kävimme katsomassa High Linen. Kyseinen ”puisto” on rakennettu entisen metrolinjan päälle ja siellä on ravintoloita, kioskeja, istutuksia, penkkejä, vesilähteitä jne. Rauhallinen, siisti ja hienon näköinen paikka. Siellä viihdyimmekin pitemmän tovin kitaraa soitellen ja virvokkeita nauttien.

Illalla kävimme syömässä nuudelia. Olemme pari kertaa töräyttäneet Naruto Ramen nimisen paikan ohi ja meillä on ollut tarkoitus käydä siellä syömässä. Paikka on todella pieni, 14 asiakaspaikkaa, ja sen takia oli alkuunsa sisään meno jäädä tekemättä. Loppujaan sisälle mentiin ja jopa istuimet saatiin. Ruoka oli todella hyvää ja hintakin oli kohdillaan. Isot kupit syötiin tyhjiksi ja Sapporo tuopit kumottiin kaverina. Kerrassaan hieno paikka, voi suositella!

Tänään ois paikallisten itsenäisyyspäivä ja kaikenlaista hässäkkää ois tarjolla. Saapa nähdä mihin eksytään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *