Dag 2: SEO:n vessa sai kilpailijan

Laivan keinuessa nukutti mukavasti. Tai siis Kardaania ei nukuttanut, Annikan ei tarvinnu unta houkutella. Laivan wifi oli aivan lapanen, joten siinä varmaan syy miksi tuli mentyä ajoissa nukkumaan… Hytti oli ihan ok, hieman aikansa elänyt, mutta sijainti top notch; autolle ei ollu matkaa kuin muutama askel plus portaat.

Hytin vessa/spa-osaston koosta voisi mainita, että Huittisten SEO sai juuri kilpailijan Suomen pienin vessa -mittelössä. Laiva oli perillä Tukholmassa jo aamukuudelta paikallista aikaa, joten tälle päivälle saatiin semirapsakka herätys. Ei onneksi innostuttu illalla sen kummemmin discoilemaan, kun Harri Hyljekään ei lähtenyt kaveriksi ottamaan shotteja.

Tukholma näytti aikaisin aamulla yhtä hienolta kuin ennenkin (eli ei hääviltä t: Karponaattori), muttei me jääty sitä sen kummemmin ihastelemaan. En siis päässy vieläkään kysymään yläasteen ruotsin tunneilta tuttua kysymystä ”När går nästä buss till Slussen?”

Ajopäivä oli tänään piiiitkä, jotain 13 h tuli posotettua pitkin Ruotsin moottoriteitä ja vähän pienempiä polkuja. Valittiin rannikkoreitti, kun sitä meille eräs anonyymi agentti suositteli. Monta hienoa pikkukaupunkia tuli pikaisesti tsekattua, muttei niistä yksikään ollut niin hieno kuin Oskarshamnin Biltema! Ei, reissuauto ei tarvinnut varaosia, vaan reissaajia houkutteli paikalle puolen euron hodarit. Autoista puheen ollen, Grandland ruokittiin tänään jo alle kahden euron litrahintaan! Huhut kertoo, että Saksassa on vieläkin alemmat hinnat, täytyy mennä tarkastamaan onko huhu totta.

Tällä hetkellä ollaan reilun vartin matkan päässä Malmösta. Ajokilometrejä tuli tänään reilut 750, ja se kyllä näkyy jo autoa ajavissa majavissa. Jospa seuraavina päivinä kaasujalkakin ottaisi hieman rennommin, sillä ollaan jo pikkuhiljaa semmosilla huudeilla, mistä aateltiinki sen lomareissun vasta kunnolla alkavan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *