23. päivä

Ei olla pahemmin keleistä tässä blogissa puhuttu. Meitä on kelit suosinut…jos tykkää aivan järkyttävän kuumasta. +30c ja sen päälle olevat lämpötilat ja lisäksi vielä tämä kosteus. Aika tappava yhdistelmä tämmöisille jääkarhun halaajille. Aamulla käväsee suihkussa ja lähtee ilmastoidusta kämpästä ulos niin ei tarvita kuin 20 askelta niin on semmonen hiki jo…öhöm…joka paikassa ettei mitään järkeä.

Tänään oli sitten shoppailupäivä. Herättiin muutaman tunnin yöunien jälkeen ja lähdettiin aikaisin aamusta ostelee. Eka testattiin perus vaate/kodintarvike/mikälie kauppaa K-Mart. Miestenvaatteet sieltä pengottiin läpi vaan ei tarttunut kuin yksi t-paita. Kommee ku mikä. Siinäpä meidän perus shoppailu olikin, ollaan me kovia. Seuraavaksi menimme piipahtamaan Nintendo Worldissa. Se oli yllättävän hieno. Kokeilimme Nintendon uutta 3D-käsikonsolia. Positiivinen yllätys. Kyllä sillä varmaan uusimman Marion jaksais pelata.

Kävimme tsekkaamassa myös NBC tv-kanavan kaupan (tylsä ja kallis) ja LEGO kaupan (pieni ja tylsä). Seuraavana oli jo syöpöttelyn aika. Tällä kertaa oli vaikea valinta. Aluksi meidän piti mennä syömään thin crust pizzaa, mutta kun meidän valitseman pizza paikan vieressä sattui olemaan BBQ mesta oli aika ottaa esille kolikko. Kolikko päätti, että BBQ it is. Brother Jimmy’s BBQ niminen paikka tarjos ribseistä pulled porkkiin ja sieltä grillattuun kanaan ja papuihin. Kaikki lihat oli vähintään 5 tuntia hitaasti kypsytettyjä (pulled pork 12 tuntia). Kari otti Pulled Porkia. Mukaan tuli ranskalaisia, mac ’n cheese ja maissi”leipä”. Pasi nykäs kitusiin kanaa ja ribsejä. Kyytipojaksi vetästiin pitcheri kaljaa (kokoluokkaa 64 oz eli jotain pari litraa?). Ruoat oli älyttömän hyviä. Meilkein yhtä hyviä kuin meidän grillissä valmistuneet (makupommi.com). tippeineen ja kaljoineen koko hässäkän hinnaksi tuli $70. Nami nami nami.

Jalat oli taas soosina joten päätettiin lähtä takas kämpille. Matkalla saimme hyvän idean käydä hakemassa kulmakaupasta vähän iltapalaa. 1.75L ($14.14) vodkaa ja 0.7L ($11) jotain hämy rommia. Eiköhän näillä saada sitten uni tulemaan. :)

3 thoughts on “23. päivä”

  1. Eikö ne pilvenpiirtäjät varjosta? Komeita Hortessoja tuossa patsas kuvassa. Isot on pojilla ruoka-annokset.

  2. Ei ne varjosta. Tai kyllähän ne varjostaa mutta ku varjossakin on sen sata astetta lämmintä niin se ei paljoa lohduta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *